29 / 03 / 2024

Balıkesir konut satışları

Balıkesir konut satışları

Balıkesir, her sektörden yatırıma uygun geniş arazileriyle yatırımda öncü bir il. İlin önemli ulaşım güzergahlarında yer alması, gelişmekte olan otoyol ulaşım ağı, endüstriyel limanlara kolay erişim imkânı ve sanayi merkezlerine hızlı ulaşım avantajları bölgeyi üs konumuna taşıyor.

Balıkesir'de Kasım'da 1.942 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri göre Balıkesir'de 2018 yılı Kasım ayında 1.942 konut satıldı.

Kadınlara konut satışında şampiyon Balıkesir!

Geçtiğimiz sene yapılan 1 milyon 409 bin 314 konut satışının yüzde 29,1'i kadınlara yapıldı. Buna göre, 409 bin 453 konutu kadınlar satın aldı. Balıkesir, yüzde 37,5'lik oranla kadınların en yüksek ev alma oranına sahip olduğu il oldu...

Balıkesir'de Aralık ayında 2 bin 500 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Balıkesir'de konut satışları yüzde 14,8 arttı!

Balıkesir'de 2016 Eylül ayında Konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14.8 artarak 2 bin 329'a çıktı.

Balıkesir'de Nisan ayında 2 bin 444 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre nisan ayında Balıkesir'de 2 bin 444, Çanakkale'de ise bin 18 konut satıldığı belirtildi.

Balıkesir'de konut satışları yüzde 14,8 arttı!

Balıkesir'de 2016 Eylül ayında Konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14.8 artarak 2 bin 329'a çıktı.

Çanakkale’de konut satışları yüzde 5,7 arttı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Çanakkale ve Balıkesir bölgesi ile Türkiye genelindeki konut satışlarının istatistiki bilgileri paylaşıldı. Çanakkale’de ağustos ayında satılan konut sayısının, geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 5,7 artış gösterdiği ifade edildi.

Amerika'da yeni konut satışları son 6 yılın zirvesinde!

ABD Ekonomi Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, ağustosta yeni konut satışları 504 bine çıktı. 2013 yılı ağustos ayında yeni konut satışları 379 bin adet olmuştu. Yeni konut satışları böylece geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33 yükselmiş oldu.

ABD'de konut satışları son 6 yılın zirvesinde!

ABD'de yeni konut satışları ağustos ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 18 arttı. ABD Ekonomi Bakanlığı'nın bugün açıkladığı verilere göre, ağustosta yeni konut satışları 504 bine çıktı.

ABD'de yeni konut satışları son 6 yılın zirvesinde!

ABD'de yeni konut satışları ağustos ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 18 arttı. Ağustosta yeni konut satışları 504 bine çıktı. 2013 yılı ağustos ayında yeni konut satışları 379 bin adet olmuştu.

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı!

ABD’de ağustos ayına ilişkin ikinci el konut satışları 5,05 milyon adet ile beklentilerin altında kalarak, konut sektörünün son dönemde yakaladığı ivmenin yavaşladığına işaret etti.

Senetli konut satışları patladı!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. Ağustos ’ ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre bu durum kayıt dışını tetikliyor...

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. Ağustos ’ ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre bu durum kayıt dışını tetikliyor...

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. 2014 Ağustos’ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre ise bu durum kayıt dışını tetikliyor.

Kredi faizlerindeki artış konut satışlarını olumsuz etkiledi!

İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD) 2014 Ağustos Sektör Raporu verilerine göre, konut satışları 2014 Temmuz ayında yaşanan yüzde 20.2'lik keskin düşüşle birlikte yılın ilk yedi ayında yüzde 9.7 geriledi...

Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı.

Türkiye İMSAD: Kredi faizlerindeki artış ve siyasi istikrar beklentisi konut satışlarını olumsuz etkiledi!

Türkiye İMSAD’ın 2014 Ağustos Aylık Sektör raporuna göre, 2014’ün ilk yedi ayında konut satışları yüzde 9,7 oranında geriledi ve yeni konut fiyatlarındaki yıllık fiyat artışı yüzde 5,2 oldu...

Temmuz ayında konut satışları yüzde 20 düştü!

Faiz ortamının yanı sıra seçimler, tatilin geride kalmasıyla satışların artması gündemde Yüksek faiz oranları, ramazan ayındaki durgunluk, seçim süreci ve yaz tatili, temmuz ayında konut satışlarını yüzde 20.2 düşürdü.

Balıkesir konut satışları Haberi

Balıkesir konut satışları

Balıkesir, ekonomik hareketliliğinin en yüksek olduğu Marmara Bölgesi’nde yer alması, Marmara ve Ege Denizi’ne kıyılarının bulunması, İstanbul, Bursa ve İzmir gibi metropollerin kesişim noktasında yer alması ve her sektörden yatırıma uygun geniş arazilerin varlığı ile yatırımda da adından sıkça bahsettiren bir ilimiz. Para'da yer alan habere göre, son yıllarda artan turizm, sanayi, lojistik ve ulaştırma yatırımları da her türlü gayrimenkule olan talebi artırıyor. Özellikle konut satışlarında artan bir grafik gözleniyor.

Verimli toprakları, uygun iklimi, Marmara ve Ege denizlerine kıyısının olması gibi özellikleriyle Balıkesir yatırım avantajları ile öne çıkıyor. Gerek coğrafi konumu, gerekse ulaşım ve eğitim altyapıları ile sağlıktan, tarım ve hayvancılığa, sanayiden turizme birçok avantajı barındırıyor. BALO (Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar) projesinin merkezinde yer alan şehir ayrıca Gökköy Lojistik Merkezi...