24 / 04 / 2024

Balıkesir Şehitler Parkı

Balıkesir Şehitler Parkı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya’nın kırsal Danişment Mahallesi’ne yapılan ‘Şehitler Parkı’ açılışı yapıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Balıkesir Şehitler Parkı açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya’nın kırsal Danişment Mahallesi’ne yapılan ‘Şehitler Parkı’ açılışı yapıldı.

Balıkesir Belediyesi'nden yeni park!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden şehit işçilerin anısına park yaptırdı. Parkın açılışı törenle yapıldı.

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

Balıkesir robotik-akıllı otopark projesi 2016'da hizmete açılacak!

Balıkesir'e yapılacak olan 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark projesi için Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sistemle küçük alanlara çok sayıda araç park edecek" dedi

TOKİ Balıkesir'e 2 bin 400 konutluk proje yapacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut eliyle 2 bin 400 konut üretmek üzere startı verdi. 27 blokluk projede 54 dönüm park alanı, sağlık tesisi, cami, okul ve sosyal tesisler de yer alacak.

BALTOK'tan Balıkesir’e 2400 konut!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut eliyle 2 bin 400 konut üretmek üzere startı verdi. 27 blokluk projede 54 dönüm park alanı bulunuyor.

Balıkesir Altıeylül'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Altıeylül Belediyesi toplu açılış töreni, Plevne Mahallesi Aile ve Spor Parkı'nda yapıldı. Balıkesir için büyük projelerin hazır olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Uğur, "Şehrimizin trafik sorunlarını çözüyoruz" dedi

Balıkesir Burhaniye'de 4 yeni mesire alanı yapılacak!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye, bahar aylarının gelmesiyle birlikte park bahçe bakımlarının yanı sıra yeni park alanları da oluşturmaya başladı. Yeni mesire alanları da yapmaya başlayan belediye 4 yeni alanda mesire alanı planladı.

Balıkesir'de yeni mesire alanları yapılıyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye, bahar aylarının gelmesiyle birlikte park bahçe bakımlarının yanı sıra yeni park alanları da oluşturmaya başladı. Yeni mesire alanları da yapmaya başlayan belediye 4 yeni alanda mesire alanı planladı.

Balıkesir Kristal Park' ta 2+1 daireler 150 bin TL' den başlıyor!

Karesi İnşaat tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kristal Park projesinde ilk etap tamamlandı. Toplam 189 adet daireden oluşan proje 12 blok şeklinde yükseliyor. Balıkesir Kristal Park' ta 2+1 daireler 150 bin TL' den başlıyor.

Balıkesir Göl Park projesi için ilk adımlar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un seçim öncesi vaat ettiği “Çay Deresi Islahı” ve de “Göl Park” projesinin çalışmaları için ilk adım mecliste atıldı.

Balıkesir Şehitler Parkı Haberi

Balıkesir Şehitler Parkı


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya’nın kırsal Danişment Mahallesi’ne yapılan ‘Şehitler Parkı’ açılışı yapıldı. Parkın açılış töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir’i marka şehir yapma çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Uğur, “Balıkesir’in kırsalında da yoluydu, suyuydu yapalım. Balya’da inşallah kanalizasyon, içme suyu ile ilgili yatırımlarımız olacak. Mezbaha getiriyoruz Balya’ya. Balya hayvan kesimine başka yere gitmeyecek. Park Büyükşehir’in istifadesi ile çocukların eğleneceği, büyüklerin oturacağı bir yer. İnşallah güzel vakit geçirir çocuklarımız” diye konuştu.


“YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

Darbe girişimine rağmen ülkede vatandaşların olağan hayatlarına devam ettiğini ve yatırımları kaldıkları yerden sürdüreceklerini belirten Başkan Uğur şöyle konuştu: “Ülkemizde herkes ticaretine, seyahatine devam ediyor. İnşallah güzel günler Türkiye’yi bekliyor. Dedelerimiz, atalarımız, şehit kanlarıyla sulanmış...