20 / 04 / 2024

Banu Çetinkol Hilti Türkiye

Banu Çetinkol Hilti Türkiye

Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. Peki, Banu Çetinkol kimdir? Banu Çetinkol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

17 Ağustos yaklaşırken… İşte depremin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler

Geliştirilen inşaat teknolojilerinin depreme karşı dayanıklı şekilde yapılaşmasında büyük önem taşıdığının belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü haftasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Banu Evleri Ispartakule 3'te 350 bin TL'ye 2+1!

Toplamda 74 daireden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3'te teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Hasanoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede satılabilir alan 16 bin metrekare olarak belirlendi.

Banu Evleri Ispartakule 3'te daireler 2016'da teslim!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 74 daire yer alıyor. 2016'da teslimlerin gerçekleşmesi planlanan Banu Evleri Ispartakule 3'te her daire için 2 araçlık otopark alanı düşüyor.

Banu Evleri Ispartakule 3'te 445 bin TL'ye 3+1!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 3+1 konutların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Hilti Center Antalya'da açıldı!

Hilti, Nisan ayında açılışı yapılan Adana Hilti Center’dan sonra Akdeniz Bölgesi‘ndeki ikinci Hilti Center‘ı Antalya’da açtı. Açılışta, Hilti ürünlerinde yüzde 50’ye varan oranlarda indirim uygulandı.

Banu Evleri Ispartakule 3'te 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 350 bin TL'ye 2+1 daireler!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3 projesindeki 2+1'lerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenledi!

İnovatif jenerik markası Hilti bu yıl ilk kez kendi fuarını düzenleyerek, 2015 yılında Türkiye pazarına sunduğu yeni ve mevcut ürünlerini sergiledi. Fuarda müşteriler yetkililerden bilgi edindiler.

Hilti Center yüzde 50 indirimle Antalya'da açılacak!

İnşaat el aletleri sektörünün inovatif jenerik markası Hilti Türkiye, Nisan ayında açılışı yapılan Adana Hilti Center’dan sonra Akdeniz Bölgesi‘ndeki ikinci Hilti Center‘ı 22 Mayıs’ta Antalya’da açıyor.

Banu Evleri Ispartakule 3'te fiyatlar güncellendi! 350 bin TL'ye 2+1!

Daire fiyatlarının güncellendiği Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde yer alan konut seçeneklerinden 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Banu Evleri Ispartakule 3'te 415 bin TL'ye 3 oda 1 salon daireler!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 3+1 konutların fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Hilti Türkiye Fuarı ne zaman?

Hilti Türkiye, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek yeni ürünlerini ve fırsatlarını müşterilerine anlatmak için Hilti Fuarı organize ediyor. Fuar, 16 Mayıs'ta Crowne Plaza'da gerçekleşecek..

Banu Evleri Ispartakule 3'te 320 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Banu Evleri Ispartakule 3 projesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Banu Çetinkol Hilti Türkiye Haberi

Banu Çetinkol Hilti Türkiye

Banu Çetinkol kimdir?

Banu Çetinkol, satış ve pazarlama alanında uzun yıllar görev yapıyor. Banu Çetinkol, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. 


Banu Çetinkol, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisansını tamamladı. 


Yüksek lisansını Doğuş Üniversitesi’nde pazarlama alanında yapan Çetinkol, iyi derecede İngilizce biliyor.


Kariyer yolculuğuna Beytem İnşaat Şirketi’nde Kontrol Mühendisi olarak başlayan Banu Çetinkol, Koç Yapı’ da Satınalma Mühendisliği görevinde bulundu. 14 yıldır  Hilti Türkiye’de Satış Planlama Uzmanı, Lojistik Müdürü, Ürün Müdürü, Müşteri Hizmetleri Müdürü, Bölge Satış Müdürü, Stratejik Pazarlama Müdürü ve Strateji Geliştirme Direktörü olarak kariyer basamaklarını tırmanan Çetinkol, şimdi ise Hilti Türkiye’nin Pazarlama Direktörü oldu. 


2001 yılından bu yana Hilti Türkiye’nin çeşitli birimlerinde görev alan Çetinkol, yeni görevi kapsamında markanın Türkiye ve Orta Asya ürün pazarlama, stratejik...