28 / 03 / 2024

Barbaros Reserve bodrum

Barbaros Reserve bodrum

Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. İki fazdan oluşan proje 100 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz!

Bodrum'un el dğememiş koylarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz başlıyor. Nef Reserve Gölköy projesinde örnek villalar inşa edildi.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi 2020!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında hayata geçirilen Nef Reserve Gölköy'de teslimler Ağustos 2021'de yapılacak. İşte Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi...

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Peska Turizm uluslararası projeler üretecek!

Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. İki fazdan oluşan proje 100 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Barbaros Reserve bodrum Haberi

Barbaros Reserve bodrum

Peska Turizm Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Şener, “Hayalimiz uluslararası projeler üreten, çok çeşitli uluslardan insanlara Türkiye’de ve uluslararası platformlarda projeler sunabilen bir gayrimenkul yatırımcısı olmak” dedi. 

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. 50 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek projenin sahipleri TAV İnşaat’ın ortaklarından Sera Grup ile Kempinski Hotel Barbaros Bay’ın işletmecisi Orhan Yılmaz. Orhan Yılmaz, Kempinski Hotel Barbaros Bay tesisini yaparken dünyada gelişmekte olan markalı otel-rezidans konseptinden esinlenerek tüm Barbaros Koyu’nu geliştirecek ve Kempinski Hotel Barbaros Bay hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacak bir vizyonla yola çıkmıştı. Sera Grup da Bodrum’un gelişimine katkıda bulunma, uluslararası alanda tanıtımını sağlama ve İbiza, St. Tropez gibi dünyaca ünlü eğlence merkezleriyle aynı...