28 / 03 / 2024

batman 2015 konut satış verileri

batman 2015 konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü Batman'da Ekim ayında satılan konut sayısını açıkladı. TÜİK verilerine göre Ekim ayında Mardin'de 506, Batman'de 378, Şırnak'ta 326 ve Siirt'te de 189 konutun satıldı.

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'da konut fiyatları uçuşa geçti!

Çimento fiyatlarında meydana gelen artış tüm Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Batman'da son günlerde konut ve kira fiyatları uçuşa geçti.

Batman’da konut fiyatlarında fahiş artış!

Batman’da koronavirüs tehdidi ve  sürekli artan konut fiyatları şehrinde gündeminde yer alıyor. Konut pazarındaki bu artışın bir nedeni de bankaların sağladıkları kredi faiz oranlarını aylık yüzde 1’in altına çekmesi oldu.

Batman'da konut fiyatları düşürülmeli!

Konut fiyatlarının yüksek olmasından yakınan Batmanlı emlakçılar, fiyatların düşmesi için yeni imar alanlarının açılması gerektiğini söylediler.

Batman'da konut satışları azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerinden derlenen bilgilere göre, Türkiye genelinde yılın ilk 5 ayında toplam 556 bin 784 konut satışı gerçekleştirildi.

Batman'da gayrimenkul fiyatları yükseldi!

Batman'da konut ve arsa fiyatları yükseldi. Gayrimenkul uzmanları kentin büyükşehirlerle yarışır hala geldiğini vurguladı.

Batman’da konut fiyatları düşüyor!

Reidin Emlak Endeks 2017 Ocak ayı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Batman’da konut fiyatları düşüşe geçti.

Batman’da konut fiyatları 2017'de düşüşe geçti!

Batman’da konut fiyatları 2017 yılında düşmeye başladı. REİDİN Emlak Endeks 2017 Ocak Raporu'na göre Batman'da konut fiyatları aylık bazda yüzde 0,4 civarında düştü.

Batman’da konut satışları düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılının Aralık ayına ilişkin konut satış rakamlarını açıkladı. Batman’da 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi.

Batman'da konut satışları yüzde 25 düştü!

Batman’da 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi. Konut Satış İstatistikleri’ne göre Batman’da konut satışları 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi.

Batman’da konut satışları artıyor!

Türkiye genelinde konut satışları ve fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Düşüşün en büyük nedenlerinden biri döviz fiyatlarındaki aşırı oynaklık nedeniyle yatırımcıların gayrimenkul yerine finans yatırımlarına yönelmesi olarak gösteriliyor.

Batman konut satışında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü; Mardin, Batman, Şırnakve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinin Ağustos ayının Konut Satış İstatistikleri açıkladı. Mardin'de Ağustos ayında 706 konut satılarak birinci sırada yer alırken, Batman 360 konut ikinci sırada yer aldı.

Batman'daki konut projelerine Mehmet Ergün Turan'dan destek!

Bin 700 konutluk TOKİ konutlarını üyelerine kazandıran Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yeni toplu konut projesi için TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile Ankara'da görüştü.

batman 2015 konut satış verileri Haberi

batman 2015 konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü Batman'da Ekim ayında satılan konut sayısını açıkladı. TÜİK verilerine göre önceki aylara göre yükselmeye başlayan konut satışının, 1 Kasım genel seçimleri sonrasında AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olması ile daha da artmasının beklendiğini belirten emlakçılar: "7 Haziran seçimleri sonrasında piyasalardaki dalgalanmalar ve yaşanan belirsizlik nedeni ile kimse ev almak istemiyordu. Ancak AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olması sonrasında emlak piyasasında da bir canlanma yaşanmaya başlandı. Önümüzdeki aylarda konut satışlarının daha da artmasını bekliyoruz"' diye konuştular. TÜİK verilerine göre Ekim 2015 Mardin'de 506, Batman'de 378, Şırnak'ta 326 ve Siirt'te de 189 konutun satış işleminin gerçekleştiği belirtildi. 


Batman Express



Haber Radikal Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Siirt'te, 2015 yılının Ekim ayında 189 konutun satıldığı bildirildi.Türkiye...