20 / 04 / 2024

Batman cazibe merkezi programı

Batman cazibe merkezi programı

Batman'da cazibe merkezleri toplantısı yapıldı. DİKA, birinci başvuru süreci sona eren "Cazibe Merkezileri Toplantısı" hakkında bilgi verdi.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

İstanbul yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirme misyonuyla yola çıkılan İstanbul Yatırım Ajansı hakkında konuştu. İmamoğlu, "Bizim ortaya koyduğumuz bu gelişim modelini yakalamak isteyenler aramıza katılsınlar, geç kalmasınlar" dedi...

Altındere Vadisi cazibe merkezi haline gelecek!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve DOKA iş birliği tarafından gerçekleştirilen projeyle Maçka'da bulunan vadide kır kahvesi ve lokantası, ziyaretçi merkezi ile peyzaj düzenlemesi yapılması planlanıyor.

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Keçiören cazibe merkezi olacak!

Keçiören’in yeniden cazibe merkezi olması için kolları sıvayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören’in marka değerini güçlendirmek ve yıldızını yine parlatmak için hızlı bir şekilde dört koldan çalışıyoruz" dedi. 

Zonguldak cazibe merkezi haline gelecek!

Zonguldak'ta, Kent Meydanı Projesi ile lavuar alanı da dahil olmak üzere yaklaşık 120 bin metrekarelik alanda, kentin tarihsel belleği ön planda tutularak inşa edilecek olan sosyal donatılarla bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Batman cazibe merkezi programı Haberi

Batman cazibe merkezi programı

Kalkınma Bakanlığı tarafından yatırım hamlesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için geliştirilen "Cazibe Merkezileri Toplantısı" hakkında bir kafede Dicle Kalkınma Ajansı'nca (DİKA) bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Birinci başvuru süreci sona eren "Cazibe Merkezileri Toplantısı" kapsamında Batman ve TRC3 Bölgesi'nden yapılan yatırım başvurularının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıya, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman Yatırım Destek Ofisi Koordinatör Vekili Hasan Burak Yavaş, Uzman İbrahim Erin ile kentteki ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.


DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, cazibe merkezleri konusunda yapılan çalışmaları ve yatırımları anlattı.


Batman'da yatırım yapmak amacıyla 164 proje başvurusunun yapıldığını söyleyen Altındağ, 23 il toplamında 3 bin 215 başvurunun yapıldığını belirtti. Batman'da projelerle öngörülen yatırım tutarının bir milyar 224 milyon lira olduğunu, 23 il genelinde 75 milyar liralı yatırım öngörüldüğünü vurgulayan...