27 / 04 / 2024

Batman dönüşüm 2017

Batman dönüşüm 2017

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Batman İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi için start verildi!

Batman'da yapılması planlanan ‘İluh Deresi Riskli Alan Belirlenmesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Genel Müdürü Vedat Gürgen başkanlığındaki bakanlık teknik ekibi toplandı.

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Kentsel dönüşümde 2017'de 783.9 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 2017 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 2017'de 783 milyon 910 bin lira kira yardımı ödendi.

İsrail 2017’de Filistinlilerin yaklaşık 10 bin dönüm arazisine el koydu!

İsrail 2017 yılı boyunca işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait yaklaşık 10 bin dönüm araziye el koydu. İsrail'in 500 yapıyı yıktığı ve 8 yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiği bildirildi.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Batman dönüşüm 2017 Haberi

Batman dönüşüm 2017

Batman Bahçelievler mahallesinde ‘30 Evler’ olarak bilinen binalardaki aileler, kentsel dönüşüm bekliyor. Binalarının çürümüş vaziyette olduğunu belirten sakinlerden Hüseyin Doğan: “Madde bağımlısı gençler bu bölgeyi mesken etmiş durumda. Belediyeye kentsel dönüşüm için başvurduk ama sonuç alamadık” diyor.




“ANLAYIŞ BEKLİYORUZ”

Batman kent merkezinin göbeğinde yer alan ve 30 Evler olarak bilinen Bahçelievler mahallesi sakinleri, ‘kentsel dönüşüm’ bekliyor. Belediye’ye dört kez mektup yazdıklarını belirten mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. Madde bağımlısı gençler binalarımızın etrafında sürekli ateş yakıyor. Çocuklarımızın psikolojisi bozuldu. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık. Kaç aydır bekliyoruz, başvurumuz neden kabul edilmiyor? Hava mania sorunumuz da yok. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz” diye konuştu.



Batman...