25 / 04 / 2024

batman havalimanı ulaşım

batman havalimanı ulaşım

Havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsanın eğitim kompleksine dönüştürülmesi için İl Genel Meclisinden karar bekleniyor. Vali Azmi Çelik, “İl Genel meclisinden onay alırsak bu alanı eğitim kompleksine dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayımızı 56'ya çıkarttık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Havalimanı sayımızı 56'ya çıkarttık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayımızı 56'ya yükselttik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada  "2003 yılında 26 olan havalimanı sayımızı 56'ya yükselttik" dedi.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları!

İstanbul Havalimanı'nda dün ilk sefer Ankara'ya gerçekleşti. 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl olacağı ise en merak edilen konu. İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları... 

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

İki havalimanı arasındaki ulaşım süresi 1 saate inecek!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile İstanbul Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki ulaşım süresinin 1 saate düşmesi planlanıyor.

batman havalimanı ulaşım Haberi

batman havalimanı ulaşım

Batman havalimanı kavşağında hazineye ait 100 dönümlük alanının eğitim kompleksine dönüştürülmesi için İl Genel Meclisinin kararını beklediklerini söyleyen Vali Azmi Çelik, “İl Genel meclisinden onay alırsak bu alanı eğitim kompleksine dönüştürmek istiyoruz” dedi.

ARSA ATIL DURUMDA

Yaklaşık 4 yıldır etrafına ihata duvarı çekildiği halde atıl durumdaki hazineye ait 100 dönümlük arsanın eğitim kompleksine dönüştürmeyi planladıklarını belirten Vali Azmi Çelik: “İl Genel Meclisinin kararını bekliyoruz, eğer onay alınırsa bu alanı modern bir eğitim kompleksi haline getireceğiz” diye konuştu. Daha önce yatırımcılara tahsis edileceği açıklanan 100 dönümlük alanın bulunduğu Yediyol (Tırzoke) köy sınırlarındaki arsaların değerlendirilmesine yönelik yeni bir çalışma başlatıldı.


MECLİSİN KARARI BEKLENİYOR

Arsayla ilgili kararın İl Genel Meclisi tarafından verileceğini belirten Vali Çelik, şöyle konuştu: “Atıl durumdaki arsayı değerlendirmek istiyoruz. Bir süre önce İl...