19 / 04 / 2024

BAUMİT bursa

BAUMİT bursa

Yapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan biri olan BAUMİT, 13 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek Bursa İnşaat Zirvesi ile inşaat sektörü ve geleceğine yönelik çalışmalara katkıda bulunuyor...

Bursa Yenişehir'de arazi toplulaştırma kararı!

Bursa Yenişehir'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Bursa'da arazi toplulaştırma kararı!

Bursa'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

TOKİ'den Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt hazırlama ihalesi!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli ve Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Kocaeli ve Bursa illeri sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa'da acele kamulaştırma kararı!

Bursa'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

Bursa'da acele kamulaştırma kararı!

Bursa'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

BAUMİT bursa Haberi

BAUMİT bursa

İnşaat Burada Dergisi tarafından düzenlenen Bursa’nın ilk İnşaat Zirvesi, İstanbul’un ardından inşaatın en hızlı yükseldiği şehir olan Bursa’da, sektör dinamiklerini biraraya getirerek, şimdiye kadar yaşananları, bundan sonraki gelişmeleri, avantajları, dezavantajları masaya yatırarak bu hızlı yükselişe yanıt vermeyi amaçlıyor. Isı yalıtım sistemleri, cephe kaplamaları ve boyaları, sıvalar, şap ürünleri, karo yapıştırıcıları ve derz dolguları, hazır beton ve örgü harçları ürün grupları ile Marmara Bölgesi ve Ankara’da pek çok büyük projede yer alan BAUMİT de ildeki bu gelişime destek vermeyi hedefliyor.


13 Aralık 2013 tarihinde Bursa Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlenecek ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın açılışını yapacağı zirvede;

İnşaat sektörünün gelecek beklentileri, sektörü bekleyen...