25 / 04 / 2024

BAUMİT teknloji fabrikası

BAUMİT teknloji fabrikası

Dış cephe ısı yalıtımı alanının uzman markası ve Türkiye’de ETAG 004 belgesini alan ilk marka olan BAUMİT, kalitesini ve güvenilirliğini bir kez daha kanıtladı. BAUMİT teknoloji fabrikasında denetime tabi tutuldu...

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını Türk şirketi kuracak!

Türk ilaç sektörünün önemli oyuncularından GEN, Azerbaycan Yatırım Şirketi (AIC) ve ilaç şirketi SIA Pharmaceutical LLC ile birlikte, Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Türkiye Şeker Fabrikası'na 1000 işçi alımı yapılacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacağını duyurdu. Peki,  TÜRKŞEKER bin işçi alımı başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu? İşte TÜRKŞEKER personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası için kamulaştırma talebi!

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası geçtiğimiz günlerde 70 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı. Satış kararını eleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Kültür Mirası Yönetimi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Türkoğlu, fabrikanın kamulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

Reysaş GYO Kocaeli'deki Honda Türkiye Fabrikası için 450 milyon TL teklif verdi!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'da bulunan 292 bin 297 metrekare alan üzerine kurulmuş,  Honda Türkiye Fabrikası'nın yüzde 100 alımı için 450 milyon TL bedelinde bağlayıcı olmayan alım teklifi verdi. 

Yerli otomobil fabrikasıyla ilgili dikkat çeken kamulaştırma!

2022'de üretime başlayacak olan yerli otomobil fabrikasında temel atma törenin ardından ulaşımın sağlanması için Cumhurbaşkanı Kararı ile acele kamulaştırma kararı alındı. 

Türk Kızılay Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Onarım Fabrikası ve arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek olan Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatını inceledi.

BAUMİT teknloji fabrikası Haberi

BAUMİT teknloji fabrikası

Türkiye’de ETAG 004 belgesine sahip ilk firma olan Baumit, Avrupa Birliği tarafından yetkilendirilmiş bağımsız denetim kuruluşlarınca denetleniyor. Baumit ürünleri bu yıl da Ağustos ayı sonunda, markanın Gebze’de bulunan ve sektörün en ileri teknolojiye sahip fabrikasında denetime tabi tutuldu.


ETAG 004 teknik onay normu belgesi, sıvalı dış cephe ısı yalıtım sistemleri bileşenlerinin performansını bir bütün olarak değerlendirilip, iklimlendirme (aşırı soğuk, sıcak, rüzgâr ve yağmur gibi çevresel etmenler) ve yaşlandırma (25 yıllık) testleri ile gerçek dayanıklılıkları belirlenerek veriliyor. Baumit bu yıl da ETAG 004 belgesine sahip ürünlerinde bu testlerden başarı ile geçerek sertifikasını yeniledi.

2011 yılında başlayan ve 2017 yılına kadar tamamlanması planlanan Enerji Kimlik Belgesi uygulaması ile her binanın bir ısı kimliğine sahip olması hedefleniyor.  Enerji Kimlik Belgesi için değerlendirilecek uygulamalardan biri...