20 / 04 / 2024

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden nerede

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden nerede

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde yükselecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Marmara Garden Esenyurt satış ofisi!

Marmara Garden Esenyurt satış ofisi telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi. Toplam 522 adet konuttan meydana gelen proje 18 katlı 3 blok halinde hayata geçirilecek.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim!

18 katlı 3 bloktan oluşan proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Güllü Doğan tarafından kuruldu.

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Faruk Akdağ tarafından kuruldu.

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Avcılar Garden'da 3+1'ler 1.8 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Garden projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Sun Of Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Bayburtlu İnşaat, Silivri'de hayata geçireceği yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. Projede 388 adet daire ve 15 adet ticari alan yer alacak.

Avcılar Garden'da 2+1'ler 1.2 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen Avcılar Garden projesinde stoklar azaldı. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor.

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Barut tarafından kuruldu.

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden nerede Haberi

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden nerede

Ruhsat çalışmalarının devam ettiği projede satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.


Sosyal alanları arasında fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark ve sauna gibi sosyal donatı alanları bulunan projede bloklar 18 kat şeklinde yükselecek.


Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri projesi toplam 522 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek. Proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.




Telefon: 0212 854 04 41

Web: www.bayburtluinsaat.com.tr

Tülay...