18 / 04 / 2024

bayern münih

bayern münih

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki bir stada yatırım yapmak için temaslarda bulunacak.

Bayern Münih Stadı'nın içerisine cami inşa edilecek!

Alman futbol takımı Bayern Münih'in stadı Allianz Arena'nın içerisine oyuncuları Franck Ribery'nin isteği üzerine cami yapılacak...

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Xiaomi'nin son bombası Xiaomi12T satışa çıktı 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Xiaomi ‘nin 12T ailesi, kaçıranlar için tam olarak 12T ve 12T Pro modellerinden oluşuyor ve 4 Ekim tarihinde Almanya Münih merkezli olarak lanse edilmeye başlandı. Xiaomi12T nin özelliklerini ve fiyat listesini sizler için araştırdık.

Almanya'daki ev kiraları cep yakıyor!

Almanya’daki ev kiraları ve emlak fiyatı artışlarında Münih liderliğini yine korudu. Konut kiralarıyla ilgili istatistik verilerini yayımlayan statista’nın son yaptığı açıklamaya göre Bavyera’nın başkenti Münih’te ortalama kira bedeli metrekare başına 18 euro 61 cent oldu.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Münih Havalimanı'nın genişletilmesi ertelendi!

Almanya'nın en büyük 2. havalimanı olan Münih Havalimanı’nın 3. pist ile genişletilmesi 2023'e kadar ertelendi.

bayern münih Haberi

bayern münih


Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki bir stada yatırım yapmak için temaslarda bulunacak.



Saraybosna'da yer alan Centar bölgesinin belediye başkanı Nedzad Ajnadzic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alman kulübü Bayern Münih'in, kentteki Asim Ferhatovic Hase Stadyumu kompleksine yatırım yapmak istediğini açıkladı.


Ajnadzic, Saraybosna'da 1950 yılında hizmete açılan ve "Kosevo" ismiyle de bilinen stadın yenilenmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Ajnadzic, "Bosna Hersek Milli Takımı'nın maçlarını yeniden Asim Ferhatovic Hase Stadyumu'nda oynamasını istiyoruz. Bu anlamda, kompleks olarak stadyumun FIFA ve UEFA standartlarına uygun restore edilmesini hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.


Söz konusu komplekste yeraltı otoparkı, otel ve açık yüzme havuzu projelerinin gerçekleştirilmesini hedeflediklerini kaydeden başkan Ajnadzic, "Bayern Münih yetkilileri, Asim Ferhatovic Hase Stadyumu'na yatırım yapma konusunu görüşmek...