19 / 04 / 2024

bayraklı kentsel dönüşüm kredisi

bayraklı kentsel dönüşüm kredisi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kentsel dönüşüme yönelik verilen uygun faiz imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için protokol imzalandı. 

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Önceki gün Bayraklı'daki deprem konutlarının temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

İzmir Bayraklı’da dönüşüm başlıyor!

Milliyet gazetesi yazarı Onur Çakır bugünkü yazısında İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm kaleme aldı. İşte Çakır'ın o yazısı...

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Kentsel dönüşüm Bayraklı'nın yaşam alanını değiştirecek!

CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, Bayraklı'nın en büyük probleminin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

bayraklı kentsel dönüşüm kredisi Haberi

bayraklı kentsel dönüşüm kredisi

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçede kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için teşvik çalışmalarına devam ediyor. Bayraklı Belediyesi'nde yer alan habere göre; Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümden faydalanmak isteyen vatandaşlar için uygun kredi imkanların sunulduğu bankalarla anlaşma yapıldığını dile getirdi. Yapılan anlaşma ile evi kentsel dönüşümde yer alacak vatandaşa 10 yıl vadeli, 200 bin lira limitli kredi verilecek. 

Yaşanan felaketlere karşın kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız devam eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal kentsel dönüşüm nedeniyle vatandaşın krediyi kolay bir şekilde alması için İş Bankası ile iş birliği yaptı. Düzenlenen protokol anlaşmasında Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Bireysel Bankacılık Satış Bölümü Müdürü Mesut Dinçer, Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürlük İzmir Merkez 1. Bölge Satış Müdürlüğü Bölge Müdürü Burak Mumcu...