25 / 04 / 2024

Bayraklıdaki kültür merkezleri

Bayraklıdaki kültür merkezleri

Bayraklı Belediyesi'nin Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçirdiği kültür merkezinin kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. İçinde semt merkezinin de yer alacağı kültür merkezi inşaatı, toplamda bin 334 metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Mamak Kültür Merkezi restore edilecek!

1924'te Cumhuriyet’in ilk müzik öğretmen okulu olarak açılan ve uzun seneler devlet konservatuarı olarak hizmet veren Ankara'daki Mamak Kültür Merkezi’nin aslına döndürülmesi için protokol imzalandı. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Bayraklıdaki kültür merkezleri Haberi

Bayraklıdaki kültür merkezleri


Bayraklı Belediyesi tarafından Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçirilecek kültür merkezinde sona yaklaşılıyor. İçinde kursların verileceği, semt merkezinin de yer alacağı çok amaçlı kültür merkezi inşaatı, toplamda bin 334 metrekare inşaat alanına sahip olacak. İçinde dokuz oda, üç salon bulunacak kültür merkezi bodrum katıyla birlikte beş kat olacak. Merkez aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacak. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan projenin kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Yetkililer, kültür merkezi inşaatının kısa sürede tamamlanacağını belirtti. 



ÇOK AMAÇLI OLACAK 


Kültür merkezinin sadece Nafiz Gürman Mahallesi için değil komşu mahalleler için de bir avantaj sağlayacağını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada semt merkezi aracılığıyla özellikle kadınlarımıza ücretsiz kurs vermeye devam edeceğiz. Merkez taziye evi olarak da kullanılacak. Bittiğinde güzel bir projeyi daha Bayraklı...