23 / 04 / 2024

Bayraklının sokakları yenilecek mi

Bayraklının sokakları yenilecek mi

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

Ziraat GYO Bayraklı arsasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO Bayraklı arsasının toplam değeri 679 milyon 90 bin TL olarak belirlendi. 

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Bayraklı kentsel dönüşümde yüzde 10 emsal artışı!

Bayraklı Belediyesi tarafından depremzedeler için  hayata geçirilen yüzde 10'luk emsal artışı hakkında açıklama yapan Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm için uygun kredi imkanı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kentsel dönüşüme yönelik verilen uygun faiz imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için protokol imzalandı. 

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Bayraklının sokakları yenilecek mi Haberi

Bayraklının sokakları yenilecek mi


Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek. Tamamen yenilenen sokaklar modern bir görünüme kavuşturulacak ve aynı zamanda kış aylarındaki yağmur suyu birikimi sorunun da önüne geçilmiş olunacak.


Bayraklı Belediyesi, ilçenin yollarını yenilemeye devam ediyor. Çay Mahallesi'nde 2122 sokaktan başlayıp, 2108/1 sokakta sona erecek parke çalışmaları kapsamında toplam 38 mahalleye yaklaşık 4 bin m2 kilit parke döşenecek. Tepekule Mahallesi'nde ise çalışmalar 2083 sokaktan başlayıp, 1643/36 sokakta tamamlanacak. Toplam 37 mahalleye yaklaşık 3 bin metre kare kilit parke döşenecek. Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacak çalışmalar kapsamında Bayraklı sokakları yaklaşık 7 bin m2'lik kilit parke ile yenilenecek. Çalışmalar tamamlandığında sokakların görünümü de değişirken vatandaşlar daha rahat edecek....