20 / 04 / 2024

baysaş iş kazası

baysaş iş kazası

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe şantiyesinde kule vincin üzerindeki demirin üzerine düşmesi sonucu bir işçi ağır yaralandı.

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Çalışanlar dikkat! Malulen emekli olabilirsiniz!

Çalışma hayatında normal emeklilik dışında sıkça görülen bir durum da malulen emeklilik. Çalışma hayatına atılan bir kişinin sonradan hastalık ya da iş kazası gibi durumlarda yararlanabildiği bu hakla ilgili her şeyi biliyor musunuz? Bilmiyorsanız işte detaylar…

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

4000 TL maaşı sakın kaçırmayın! Başvuru yapın anında maaşınız bağlansın!

Maaş alma fırsatını yakalayın. 3500-4000 TL arasında maaş alabilirsiniz. Sigortalıların iş kazası veya meslek hastalığı sonucunda iş yapamayacak duruma gelen kişiler malulen emekli olabiliyor. İşte detaylar!

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

Mersin'de iş kazası: inşaat işçisi havada asılı kaldı!

Mersin'de bir binanın dış cephesini boyayan işçi, iskele halatının kopmasının ardından emniyet kemeriyle havada asılı kaldı. İşçi güvenlik önlemi ile yere düşmekten son anda kurtuldu.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

En çok iş kazası inşaat sektöründe! 

Hak-İş Konfederasyonu tarafından hazırlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Raporu"nda, iş kazalarında, ilk sırada inşaat sektörünün yer aldığı belirtildi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatında iş kazası: 1 işçi öldü!

İstanbul'da yapımı süren Başakşehir Şehir Hastanesi şantiyesinde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi.

Sultanbeyli'de inşaatta yaşanan iş kazası TBMM'de!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

baysaş iş kazası Haberi

baysaş iş kazası

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir iş cinayeti ile gündeme gelen Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe şantiyesinde bir işçi daha ağır yaralandı. Kule vincin üzerindeki demirin üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan işçinin vücudunda bir çok kırık oluştu.


Baysaş İnşaat'ın taşeron firması Doruk İnşaat'ta çalışan 50 yaşındaki Bahattin isimli işçinin durumu ciddiyetini korurken aynı bölgede bir temel atma törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım aynı saatlerde referanduma dair konuşuyordu.


İşçiler için hiç bir önlemin alınmadığı ve bir haftada bir iş cinayeti ve bir iş kazasının yaşandığı şantiyenin her katına Yıldırım'ın konuşması esnasında onlarca polis...