19 / 04 / 2024

bekir pakdemirli tarım arazisi açıklaması

bekir pakdemirli tarım arazisi açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "İlçelerimizdeki atıl tarım arazilerinin belirlenmesi, belirlenen bu arazilerin üretim yapmak isteyenlere kiralanması için çalışma yapmanızı istiyorum." dedi.

Bekir Pakdemirli Kimdir ?

Eski Türkiye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kimdir? Bekir Pakdemirli hangi görevlerde yer almıştır? İşte Bekir Pakdemirli'nin biyografisi...

Gübre ve mazot desteği beklenirken Tarım Bakanı Pakdemirli neden istifa etti? 

Son dönemlerde ortaya atılan Kabine değişikliği iddialarıyla ilgili adı sıkça gündeme gelen Bekir Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakanlığı görevinden affını istedi. Pakdemirli, 3,5 yıllık bakanlığının ardından görevini Vahit Kirişçi’ye devretti. 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Bekir Pakdemirli açıkladı! Hibe desteği başvuruları başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları başladı." açıklamalarında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli: "613 milyon 645 bin 392 TL'lik tarımsal destek ödemesi bugünden itibaren hesaplara aktarılmaya başlandı." dedi.

Son 5 yıldaki ipotekli tarım arazisi sayısı mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, ülke genelinde son beş yıldaki ipotekli tarım arazilerine ilişkin soru önergesi verdi. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Bugün ödemeler başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "808 milyon 706 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesini bugün gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yarın ödemeler hesaplarda!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, balıkçıları mutlu edecek haberi verdi. Pakdemirli, Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçıları destekleme ödemelerinin yarın yapılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yüzde 100 artış olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Gübre desteğini bu yıl hasat edilen buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için yüzde 25, 2022 yılı için tüm ürünlerde yüzde 100 artırarak ödeyeceğiz" dedi

Son dakika! Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'den fahiş fiyat açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş gıda fiyatlarındaki artış ile ilgili önemli açıklamalar yaptılar. Bakan Pakdemirli, "Bu hafta Gıda Komitesi toplantısı yapacağız." dedi. Bakan Muş ise, "Hallerde denetim sürüyor. 10 hale yönelik denetimler devam ediyor." dedi.

Bakan Bekir Pakdemirli'den müjdeli haber geldi! İlk ödeme bugün!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fındık üreticilerine müjdeli haberi verdi. Fındık üreticileri için ilk ödemenin bugün yapılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı! Ödemeler başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, deniz salyasından (müsilaj) etkilenen küçük balıkçılara sağlanacak olan desteğin 2 bin liraya yükseltileceğini söyledi.

Bakan Pakdemirli açıkladı! Ödemeler bugün yapılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Tarım ve 2020 yılı su ürünleri yetiştiriciliği kapsamında üreticilerimize 85 milyon liralık destek ödemesini bugün yapıyoruz" dedi.

bekir pakdemirli tarım arazisi açıklaması Haberi

bekir pakdemirli tarım arazisi açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen il tarım müdürleri koordinasyon toplantısına katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Pakdemirli, salgın sürecinde üretici ve tüketiciyi mağdur etmemek için tedbir aldıklarını belirtti. Pakdemirli konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Hazineye ait tarım arazileri için nisan, mayıs ve haziran kiralarını 6 ay erteledik. Ayrıca yine Hazineye ait tarıma elverişli arazilerin, çiftçimize, üreticimize bedelsiz tahsis edilmesini sağladık. Hayvancılık alanında önemli çalışmalar ve hedefler içindeyiz. Küçük aile işletmelerine destek olmak amacıyla büyükbaş hayvan başına 65 lira ve küçükbaş hayvan başına 6,5 lira olmak üzere, toplamda 100 milyon liralık yem desteği vereceğiz."


"İlçelerimizdeki atıl tarım arazileri belirlensin"


Pakdemirli, tarım takvimini de dikkate alarak 21 ilde, yüzde 75 hibe tohum temini suretiyle 'Bitkisel Üretimi...