26 / 04 / 2024

belediye satılık arsa

belediye satılık arsa

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 56 milyon 100 bin 996 TL bedelle satışa çıkardı. 

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Kartepe Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediye Başkanlığı tarafından Uzunbey Mahallesi'nde bulunan arsa satışa çıkıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 328 bin TL olarak belirlendi.

Kartepe Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediye Başkanlığı tarafından Uzunbey Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 9 milyon 328 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Polatlı Belediyesi'nden 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Polatlı Belediye Başkanlığı tarafından İstiklal Mahallesi'nde yer alan 21 bin 761 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor...

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

belediye satılık arsa Haberi

belediye satılık arsa

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Eylül 2022 tarihinde Haluk Elbe Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılan arsa 16 bin 403 metrekare alana sahip. Söz konusu arsanın metrekare birim fiyatı 3 bin 413 TL olarak belirlendi.

Bergama Zafer Mahallesi'nde yer alan arsanın muhammen bedeli 56 milyon 100 bin TL, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 683 bin 500 TL olarak belirlendi. 

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR
İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığından:
1. Mülkiyeti Belediyemize ait ilçemiz Zafer mahallesinde bulunan aşağıda tapu kaydı yazılı 1 adet gayrimenkulün 2886 sayılı Yasanın 35/A maddesi
hükümleri dahilinde Kapalı Zarf Usulü ile satışları yapılacaktır. Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden
ücretsiz...