25 / 04 / 2024

belediye yardım

belediye yardım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'nin turizmden aldığı payı artırmak amacıyla Türkiye genelindeki turizm öncelikli 116 belediyeye, park, yol, meydan gibi çevre düzenlemeleri için 11,5 milyon lira yardımda bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı belediyelere 5 milyon TL destek sağladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı atıksu arıtma, içme suyu, bisiklet yolu, çöp kamyonu gibi konularda belediyelere 5 milyon TL yardım yaptı...

İkinci bir evi olan kira yardımı alabilir mi? Belediye kira yardımı kaç ay?

Kira yardımına dair pek çok vatandaşın araştırdığı konular vardır. İşte o merak edilen detaylar!

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

Mansur Yavaş'tan mazot yardımı müjdesi! 

İstanbul'da gerçekleştirilen İYİ Parti kongresine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nisan 2022 itibarıyla mazot yardımı yapacaklarını söyledi.

Havsa'da belediye koronavirüs nedeniyle faaliyetini durduran esnafa kira yardımı yapacak!

Edirne Havsa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran esnafa 750 TL'ye kadar kira yardımı yapılacak.

İzmir'deki depremzedeler için 20 milyon TL'nin üzerinde kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada,  "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası kapsamında depremzedeler için 20 milyon liranın üstünde kira yardımı toplandığını belirtti.

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 

Kira yardımı almak isteyenler dikkat!

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından yıkılma riski olan evini boşaltan ve kira yardımı talebi belediye tarafından reddedilen vatandaş için devreye girdi.

Hüseyin Avni Sipahi'den kira yardımı vaadi!

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

Kocaeli'de ihtiyaç sahiplerine proje yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ediyor. Belediye 100 metrekareyi geçmeyen binalar için proje yardımında bulunuyor.

Kepez'e Sosyal Yardım Merkezi inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesinde inşaatı hızla devam eden Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceledi.

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Altınok Öz: Kentsel dönüşümde kira yardımını ilk biz çıkarttık!

Kartal Belediyesi tarafından ev sahipliği yapılan 'Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi' gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz "Dönüşümle ilgili halkımıza teknik ve hukuki destek verdik, kira yardımını ilk biz çıkarttık"dedi.

Edirne'de ikametini getirene ulaşım yardımı yapılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan 'ın, kentin İller Bankası'ndan aldığı payı arttırmak için ikametini getirene ulaşım yardımı yapılacağı açıklaması, üniversite öğrencilerini harekete geçirdi

belediye yardım Haberi

belediye yardım


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye genelindeki turizm öncelikli 116 belediyeye, park, yol, meydan gibi düzenlemeler için 11,5 milyon lira hibe desteği sağladı. Yöreye değer katacak projelere verilen hibeden yararlananlar arasında Diyarbakır, Şırnak, Yalova, Trabzon, Giresun ve Hatay'daki belediyeler de yer alıyor 


Bakanlıktan alınan bilgiye göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'nin turizmden aldığı payı artırmak amacıyla çevre düzenlemesi konusunda proje üreten belediyelere hibe desteği veriliyor.


Böylece turizm öncelikli belediyelerin altyapı ve üstyapı eksikliklerinin giderilmesi hedefleniyor. Bakanlık, yardımda bulunurken, belediyelerden gelen, yöresine değer katacak çevreye duyarlı projelere öncelik tanıyor.


Bu çerçevede park, yol, cadde, sokak, meydan gibi altyapı ve üstyapı yatırımları için Türkiye genelindeki 116 belediyeye 11 milyon 500 bin lira yardımda bulunuldu. 


Hibeden yararlananlar arasında Diyarbakır, Şırnak, Yalova, Trabzon, Giresun, Hatay gibi illerdeki belediyeler...