18 / 04 / 2024

belediyelere yapılacak atıksu arıtma tesisi

belediyelere yapılacak atıksu arıtma tesisi

Erdoğan Bayraktar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2014 yılı bütçesinin görüşmelerinde Bakanlığın yapacağı çevre hizmetlerinden bahsetti...

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Memur zammı için geri sayım resmen başladı. Peki memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak?

Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? Ev sahipleri ve kiracılar hesaplanan bu rakamlara göz atın! 

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı TÜFE ile Mayıs kira artış oranının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak?

Depremden etkilenenler dikkat! İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…

Depremden etkilenenlerle ilgili adımlar atılmaya devam ediyor. İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Aile Bakanlığı’ndan büyük müjde! 47 ilde KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapılacak!Başvurular bitmeden hemen göz atın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 47 şehirde KPSS şartı olan ve olmayan çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar...

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekişleri tam gaz devam ediyor. TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak?

Asgari ücret için ilk adım atılacak! Asgari ücret 2023 ilk toplantı ne zaman yapılacak?

Asgari ücrete yapılacak zam, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun vereceği karar ile netliğe kavuşacak. İşte “Asgari ücret 2023 ilk toplantı ne zaman yapılacak?” sorusunun yanıtı!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Asgari ücrete Temmuz'da ek zam yapılacak ama bu detay herkesin dikkatini çekiyor

Asgari ücrete ek zam konusundan son adım yarın atılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanarak maaşlara yapılacak zammın adını koyacak. Uzmanlar ise asgari ücrete ek zamdan ziyade daha önemli bir konuya dikkat çekiyor.

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atılıyor!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni binaların temel atma töreni bugün yapılacak.

Edremit'te 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikildi!

Kaz Dağları’nın dibindeki Edremit Körfezi’nde 25 senede, 3,5 milyon zeytin ağacı imara açılan araziler sebebiyle kesildi. 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikilerek büyük bir ağaç katliamına imza atıldı

belediyelere yapılacak atıksu arıtma tesisi Haberi

belediyelere yapılacak atıksu arıtma tesisi


Erdoğan Bayraktar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2014 yılı bütçesinin görüşmelerinde Bakanlığın yapacağı çevre hizmetlerinden bahsetti.


-Tüm belediyeler atık su arıtma tesisine kavuşacak


Bayraktar, 2002'de belediye nüfusunun yüzde 35'ine atık su arıtma hizmeti verilirken, 2013'te bu oranı yüzde 72'ye çıkardıklarına dikkati çekerek, 2023'te tüm belediyelerin atık su arıtma tesisine kavuşmasını hedeflediklerini ifade etti. 


Yerel yönetimlerin atık su arıtma tesislerinin enerji giderlerinin yüzde 50'sinin bakanlıkça karşılandığına işaret eden Bayraktar, bu kapsamda yerel yönetimlere ait 260 tesise 2013 sonunda 30 milyon lira ödeme yapacaklarını söyledi.


Bayraktar, 82 büyük arıtma tesisinin atık su verilerinin anlık olarak izlendiğini, bu sayının 2014 yılı Haziran ayı itibarıyla 154'e çıkacağını belirtti. 


Ambalaj atıkları lisanslı toplama, ayırma ve geri dönüşüm tesisi sayısını...