18 / 04 / 2024

Belgrad Turizm Fuarı

Belgrad Turizm Fuarı

Uluslararası Belgrad Turizm Fuarı, Sırbistan ve bölge ülkelerinden turizm firmalarının katılımıyla başladı

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Accor Grubu Rixos’la masaya oturuyor!

Fettah Tamince, Fransa merkezli uluslararası otel zinciri Accor Grup’la masada. 20 ünlü markaya sahip Accor’la yapılacak anlaşmanın Berlin Turizm Fuarı’nda açıklanması bekleniyor.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

Milano Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, ''Dünyada turizmle ilgili problemler yaşanırken bir yandan yatırımlar devam ediyor ve Türkiye de turizmde büyümeyi sürdürüyor” dedi.

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı'nda yer alan “Ankara” standında, Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli turizm projesi ANKAPARK'ın maketi, tüm ilgiyi üzerine çekiyor...

Belgrad Turizm Fuarı Haberi

Belgrad Turizm Fuarı


     Başkent Belgrad'da açılan ve bölgenin en büyük turizm organizasyonlarından biri olan fuara, Türkiye'den çok sayıda turizm firması katılıyor. Fuarda, toplam 46 ülkeden binin üzerinde katılımcı firma ziyaretçilere hizmetlerini anlatacak. 

     Fuarın açılışına katılan Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay, fuardaki Türk firmalarının stantlarını gezdi. 

     Büyükelçi Bozay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarın hem turizm sektörü hem de Sırbistan'la Türkiye arasındaki ilişkiler açısından önemli olduğunu söyledi. Geçen yıl 150 bin Sırbistanlı turistin Türkiye'yi ziyaret ettiğini, bu yılki beklentilerininse 180 bin olduğunu ifade eden Bozay, "Fuarın amacı bu rakamı mümkün olduğunca yukarı çıkarabilmek için ülkemizi anlatmak" dedi. 

     Türkiye'nin turizmde, hizmet sektörü ve tesis kalitesinde üstünlüğü bulunduğunu vurgulayan Bozay, bu alanda Türkiye ile rekabet edecek çok az ülke bulunduğunu...