19 / 04 / 2024

Bella Park sitesi satılık daire

Bella Park sitesi satılık daire

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Büyükçekmece'deki Bella Park sitesinde aylardır kiralanmayan mülkler olduğu belirtiliyor.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Ankara'da 17 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 iş yeri satılıyor! Ev ve iş yeri alacaklara fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Güney Park Sitesi'nde yer alan 17 adet konut ile 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

Park Onyedi Evleri 2019'da teslim!

Çanakkale’de 705 konutun olduğu Park Onyedi Evleri’nin 3. etap inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da bitecek proje, kentin en büyük sitesi olacak.

Trend GYO'dan Anda Park Balat'ta 411 binlik satış!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Balat 1 Sitesi'nde 411 bin 17 liralık satış yaptı. 

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Bella Park'ta işler durgun!

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Büyükçekmece'deki Bella Park sitesinde aylardır kiralanmayan mülkler olduğu belirtiliyor.

Ataşehir Askent Sitesi sakinleri asfalt istiyor!

Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu. Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler.

Yalkavak Park Dolphin'in yola terkettiği alanın imar planı değişti!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Gökçebel Köyü'ndeki Park Dolphin Sitesi'nin encümen kararı ile yola terk ettiği alan alt ölçekli imar planında "turizm tesisi" ilan edildi.

Osmaniye Ebruli Park Sitesi'nin adı değişti!

Osmaniye’nin kadirli ilçesinde bir müteahhit Fetö/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz da gerçekleştirilen hain darbe girişimine tepki olarak, Ebruli Park evleri olan sitenin ismini “15 Temmuz Demokrasi Evleri” olarak değiştirdi.

Tuzla'da park ve yollar sanayi alanına alınıyor!

Tuzla Aydınlı Mahallesi’ndeki bazı park alanları, kavşak ve yollar iptal edilerek Organize Sanayi Sitesi’ne katılıyor. Konu, Büyükşehir Meclisi’nde görüşülürken İSKİ ve Sanayi Bakanlığı gibi kurumlardan görüş alınacak.

Bella Park sitesi satılık daire Haberi

Bella Park sitesi satılık daire

ABD’de yargılanan ve şu sıralar tanık sıfatıyla ifade veren Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlığına geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında ‘yabancı devlet lehine siyasal ve askeri casusluk' iddiasıyla el konulmuştu. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, yaklaşık 300 milyon liralık gayrimenkule sahip olan Reza Zarrab’ın, 62 haneli İstanbul Büyükçekmece’deki Bella Park sitesinde 47 daire ve iş yeri bulunuyor.

‘AYLARDIR KİRAYA VERİLEMİYOR’


Sozcu.com.tr’ye açıklamalar yapan emlakçılar Bella Park Sitesi içinde yer alan dükkanların aylardır kiraya verilemediğini söylüyor. Nedenini ise çok yüksek kira rakamlarına ve Zarrab’ın son dönemde açılan davalar olabileceğini ekliyorlar. Bu sitede daire fiyatları ve kiraları ne kadar sorumuza ise yetkililer şöyle cevap verdi; “Ortalama sitenin içerisindeki daireler 3+1 şeklinde ve 350 bin TL 400 bin TL...