29 / 03 / 2024

benetton adana mağazası

benetton adana mağazası

Benetton mağazası Adana Atatürk Caddesi’nde açıldı, açılışı Zihni Aldırmaz yaptı

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana'da Club Bussıness Mağazası'nı açtı. Mağaza, Adana’da bir ilk daha yaşanmasını sağladı.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

Civil, 55'nci mağazasını Adana’da açtı!

Türkiye genelinde 37 ilde 55 mağazasıyla franchising olmaksızın kendi şubeleriyle hizmet veren Civil; 2 bin 400 metrekarelik Adana mağazasını hizmete açtı.

ISVEA Adana’ya 3. mağazasını açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, stratejik konumuyla Akdeniz’in en önemli şehirlerinden Adana’da açtığı 3. mağazasıyla birlikte Türkiye’de 34. satış noktasına ulaştı.

Fıstıkzade 9. mağazasını Adana'da açıldı!

Gaziantep’te geleneksel baklava üretimi üzerine iki yıldır aralıksız AR-GE çalışmaları sürdüren Fıstıkzade, 9. mağazasını Adana’da hizmete açtı.

Tchibo Adana'da 55. mağazasını açtı!

Tchibo, 2015’in ilk mağazasını Adana’da hizmete açtı. Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Tchibo yöneticileri, yeni mağazalarında da müşterilerini eve gelen misafirleri gibi ağırlamaya devam edeceklerini söyled

Yargıcı, Adana’da ikinci mağazasını açtı!

Bugün, modern ve de şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, Adana’da ki ikinci mağazasını M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi açtı. Yargıcı, mağaza sayısını 52’ye çıkarttı.

benetton adana mağazası Haberi

benetton adana mağazası

Benetton mağazası Adana Atatürk Caddesi’nde açıldı. Mağazanın açılışını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz yaptı. Çok sayıda davetlenin katıldığı açılışta kurdelayı kesen Zihni Aldırmaz “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.


ARC Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alıravcı, Benetton Genel Müdürü Mehmet Alemdaroğlu, Satış Direktörü Yavuz Tosun ve Satış Mümessili Hilmi Polat’ın da katıldığı açılış sonrası Zihni Aldırmaz mağazayı gezdi ve bir süre çalışanlarla sohbet etti.


Adana Büyükşehir...