25 / 04 / 2024

Benim Evim adres

Benim Evim adres

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Emina Jahovic: Önceki evim benim için çok büyüktü!

eski eşi Mustafa Sandal ile komşu olacağı haberleriyle ilgili konuşan Emina Jahovic, "Önceki evim benim için çok büyüktü. Orada üç kadınla yaşıyorduk ama şimdi sadece bir yardımcımız olacak. Yeni evimiz çok daha kullanışlı" dedi.

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres bilgilerine göre proje; İstanbul Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde bulunuyor. 21 Ocak 2016 Perşembe günü satışa sunulacak proje 363 adet konuttan oluşuyor.

Ahmet Davutoğlu: Evim yok diyen emekli kalmayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.

Duvar dekorasyon ürünleriyle evinizin havasını değiştirin!

Eğer duvarlarınızda yenilik yaptıysanız ya da yeni evinizin dekorasyonuyla ilgileniyorsanız, tüm işlerin ardından şöyle bir durup evinize bakarsınız ve o an, “Burası benim evim” dersiniz. Çünkü duvarlar, evin ruhudur; kalbidir.

Evim Kadıköy Fikirtepe adres!

Evim Kadıköy Fikirtepe adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yüzde 50 peşinatla 36 ay vade farksız, yüzde 25 peşinatla 48 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Orka Banyo ile benim evim, benim sarayım konsepti!

Benim evim, benim sarayım diyenlere özel ORKA® VERSAİ zerafeti banyolara taşıyor, farklı ölçü seçenekleriyle banyolarda bir saray yaratmak için yerini arıyor... İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.

Anka Yapı Evim Kadıköy adres!

Anka Yapı Evim Kadıköy adres ve satış ofisi irtibat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Evim Kadıköy'de metrekare birim fiyatı 5 bin 300 liradan başlıyor...

Benim Evim adres Haberi

Benim Evim adres

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 4. Yabancıların mal edinme yasalarından...