19 / 04 / 2024

Benna Yeni İstanbul Evleri fiyatlar

Benna Yeni İstanbul Evleri fiyatlar

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Hadımköy'de yer alan Yeni İstanbul Evleri projesinde konut fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

Yeni havalimanı otobüsleri yüzde 50 indirimli!

Yeni İstanbul Havalimanı’na özel araçları ile giden yolcular 2 ay süreyle otoparktan ücretsiz olarak faydalanırken, yeni havalimanı otobüslerini tercih edenler ise yüzde 50 indirimden yararlanacak.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

İstanbul Eylem Planı'nın detayları ortaya çıktı!

Hükümet, İstanbul'u eski hüviyetine kavuşturmak için harekete geçti. Bu kapsamda dikey binaların yerime mahalle eksenli yapılaşma planları yapılacak.Tarihi şehir "Eski İstanbul ve "Yeni İstanbul" olarak ikiye ayrılacak.

İstanbul’a yeni metro hattı müjdesi!

Kadir Topbaş döneminde onaylanan ve yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın iptal ettiği 76,9 kilometrelik 6 metro hattı ihalesinin ardından İstanbul genelinde toplam 60 kilometrelik yeni metro hattı projesi tasarlamak için düğmeye basıldı.

Benna Yeni İstanbul Evleri fiyatlar Haberi

Benna Yeni İstanbul Evleri fiyatlar


Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeni İstanbul Evleri projesi İstanbul Hadımköy'de Akpınar mevkiinde yükseliyor. Yeni İstanbul Evleri projesinde tüm daireler 3+1 olarak planlandı.


Normal ve dubleks dairelerin yer aldığı Yeni İstanbul Evleri Hadımköy projesinde daireler 143 metrekare ve 144 metrekare büyüklüklerde tasarlandı.



Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri teslim tarihi!


Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri teslim tarihi Ocak 2018 yılı olarak belirtiliyor. Yeni İstanbul Evleri projesinde ev fiyatları 300 bin liradan başlıyor.


Yeni İstanbul Evleri Hadımköy projesi dört blokta 162 konuttan oluşuyor. 10 bin metrekare alanda yükselen Yeni İstanbul Evleri'nde fitness, sauna, yüzme havuzu, mini spor sahalar gibi sosyal donatılar olacak.



Telefon: 0212 488 56 66

Web: www.yeniistanbulevleri.com

Gülcihan...