20 / 04 / 2024

berat albayrak kredi faiz açıklaması

berat albayrak kredi faiz açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Gerek kurda gerek ülkenin CDS primlerinde, gerekse kredi faizlerinde Türkiye, Eylül ayından çok ama çok daha iyi bir noktada. Yeterli değil, daha da iyi bir noktaya taşıyacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra gelen 'ideolojik' itiraf

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden 3 yıl önce istifa eden Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayak, piyasaya yeni çıkan kitabında ilginç itiraflarda bulundu.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Berat Albayrak evini taşıdı iddiası!

Korkusuz Gazetesi köşe yazarı Can Ataklı, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın taşındığı iddiasını köşesinde kaleme aldı. 

Berat Albayrak'ın istifa sessizliği sürüyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık koşullarını gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. Saatler geçmesine rağmen hâlâ istifanın kabulüne ya da reddine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak: Son veriler ekonominin büyüme patikasına girdiğini destekliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, son verilerin, Türkiye ekonomisinin büyüme patikasına girmesini destekleyecek şekilde rotasında ilerlediğini gösterdiğini söyledi.

Berat Albayrak: Kalkınma Fonu girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın hizmetine sunuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bölgesel kalkınma, teknoloji ve inovasyon alanlarına destek vermeyi hedefleyen Kalkınma Fonu'nun girişimcilerin ve yatırımcıların hizmetine sunulduğunu duyurdu.

Berat Albayrak: 10 milyar TL'lik destek paketini devreye alıyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, turizm sektöründe koronavirüsün etkilerini azaltmak için 10 milyar TL'lik destek paketini devreye aldıklarını açıkladı.

Berat Albayrak: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "YEP hedeflerimiz kapsamında ihracatta, sanayide, üretimde ve ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz" dedi.

Berat Albayrak: Sanayi üretimindeki artışta OECD'de 1, dünyada 2'nciyiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, sanayi üretimindeki artış ile ilgili, "OECD'de 1'inci, dünyada 2'nciyiz." ifadelerini kulandı.

Berat Albayrak Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 2021-2023 döneminin ekonomideki yol haritasını çizecek Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı.

berat albayrak kredi faiz açıklaması Haberi

berat albayrak kredi faiz açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında (BTSO) düzenlenen "Adım Adım Ekonomi" programında konuşma yaptı.

"Çok ama çok daha iyi bir noktada"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ekonomiyi gün gün, sektör sektör takip ettiğini dile getiren Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şunun da çok net bir şekilde altını çizmek istiyorum; Türkiye, bugün ağustos ve eylül ayından çok daha iyi, güçlü, pozitif noktada. Gerek kurda, gerek ülkenin CDS primlerinde, gerekse kredi faizlerinde Türkiye, eylül ayından çok ama çok daha iyi bir noktada. Yeterli değil, daha da iyi bir noktaya taşıyacağız. Eylül ayından bu yana sağladığımız tüm bu gelişmeler, fiyatlama davranışlarına pozitif bir şekilde yansımaya başladı, daha da yansıyacak. Onun için burada reel sektörümüze de iş düşüyor. Birkaç aylık bu...