25 / 04 / 2024

Berda İnşaat Envarev nerede

Berda İnşaat Envarev nerede

Teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Envarev Konutları fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Berda İnşaat Envarev nerede?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Samandıra Envarev Konutları!

Berda İnşaat tarafından hayata geçirilen Samandıra Envarev Konutları 213 adet ev ve ticari ünitelerden oluşuyor.Projede daire alanları 80 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Envarev teslim tarihi!

Dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiklik gösteren Envarev Konutları Berda İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 213 adet konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Envarev teslim tarihi ne zaman?

Envarev fiyat listesi!

Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Envarev fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Envarev Samandıra fiyat!

Envarev Samandıra fiyat listesi kapsamında fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor. Berda İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Envarev Sancaktepe!

Envarev Sancaktepe projesi 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiliyor. Envarev Sancaktepe projesi Berda İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri!

Samandıra Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.Farklı metrekarelerde daire seçenekleri bulununan projede daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 salon olarak dizayn edildi.

Berda İnşaat Envarev nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Envarev Konutları fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Berda İnşaat Envarev nerede?

Envarev Sancaktepe fiyat listesi!

Envarev Sancaktepe fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Berda İnşaat imzası ile inşa edilen projede 213 dairenin yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor.

Berda İnşaat Envarev projesi!

Berda İnşaat Envarev projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Berda İnşaat Envarev projesi 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde 3 blok halinde yükseliyor.

Berda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Gönültaş, Murat Özhüsrev tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Erenler Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Berda İnşaat Envarev nerede Haberi

Berda İnşaat Envarev nerede

"Berda İnşaat Envarev nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplam 213 daire ve ticari ünitenin yer aldığı projenin yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı.


Dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 161 metrekare arasında değişen Envarev Rezidans'ta teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Envarev Evleri'nin sosyal yaşam alanları içerisinde; yürüyüş parkuru, hamam, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, basketbol-voleybol sahası, otopark, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness salonu mevcut.


Berda İnşaat tarafından hayata geçirilen Envarev'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede konutların metrekaresi 2 bin 500 TL'den başlıyor.


Berda İnşaat Envarev nerede?

Envarev Konutları İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. Proje 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Berda İnşaat Envarev nerede?

Ulaşım:...