19 / 04 / 2024

Besa Grup Yönetim Kurulu üyeleri

Besa Grup Yönetim Kurulu üyeleri

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Modern iş merkezleri, özlenen komşuluk ilişkilerini ve birlikte iş yapma kapısını yeniden açıyor. Plazalar ticari komşuluk dönemini başlattı” dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Efe Bezci ile Çağla Baykam nişanlandı!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci evliliğe ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attılar. 

Besa Grup Yönetim Kurulu üyeleri Haberi

Besa Grup Yönetim Kurulu üyeleri

Yıllarca apartman dairelerinde ya da “soğuk ve ruhsuz” işhanlarında yalnızlaşan iş dünyasının modern plazalarla yeniden sosyalleşmeye başladığını ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ihtiyaçlarının neredeyse tamamını aynı çatı altında bulabilen iş adamları ve ofis çalışanlarının “iş komşuluğunu” keşfettiğini kaydetti.


“Ticari komşuluk” olarak adlandırılabilecek bu ilişki sayesinde aynı plazada ofisi bulunan firmaların birlikte kolayca iş yapabildiğini ifade eden Bezci, “Plazaların en büyük avantajlarından biri, farklı sektörden çok sayıda firmayı bir araya getirmesi… Bu sayede ziyaretçiler kadar ofis sahipleri de hem aradıklarını kolaylıkla bulabilme hem de birlikte iş yapabilme olanağı yakalıyor. Plazaların bir diğer artısı da iş dünyasını yakınlaştırması. İçindeki sosyal donatıları ile dışarıya gerek kalmadan ihtiyaçların önemli bölümünü gideren modern iş merkezleri, özlenen komşuluk ilişkilerini ve birlikte iş...