24 / 04 / 2024

Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena hakkında konuştu

Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena hakkında konuştu

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena hakkında konuştu Haberi

Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena hakkında konuştu

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

  

“Sosyal medyada, 19 Mart tarihinde yeni yuvamız Vodafone Arena için sembolik bir açılış yapılacağı yönünde bilgiler yer almaktadır.


Kulübümüzün 113. kuruluş yılını temsil eden 19.03’te (19 Mart Cumartesi) sembolik dahi olsa herhangi bir açılış planlanmamaktadır.


19 Mart’ta kulübümüzün kuruluşunun 113. yılının coşkusunu yaşayacak olmanın heyecanı içindeyiz.


Vodafone Arena ile ilgili gelişmelerin ise resmi yayın organlarımız aracılığıyla iletilmekte olduğunu belirtir, kulübümüzün açıklamalarına itibar edilmesini rica ederiz.


Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla...