28 / 03 / 2024

beşiktaş stadının ruhsatı son durum

beşiktaş stadının ruhsatı son durum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile yarın basın toplantısı düzenleyecek. Ünal'ın stat ruhsatını Orman'a vermesi planlanan toplantıya, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın da katılması bekleniyor....

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Halk GYO Beşiktaş binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Beşiktaş binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Beşiktaş'ta İBB Meclisi’nde iptal edilen yol villanın oldu!

Beşiktaş Balmumcu’da bir villanın bitişiğindeki yola ilişkin plan değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti ve CHP’li üyeleri karşı karşıya getirdi.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

beşiktaş stadının ruhsatı son durum Haberi

beşiktaş stadının ruhsatı son durum


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile yarın basın toplantısı düzenleyecek. 


Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, başkan Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, yarın saat 13.00’te Beşiktaş Belediyesi Levent Binası'nda ortak basın toplantısı düzenleyecek.


Bu arada, Orman ve Ünal'ın stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Ayrıca, Ünal'ın stat ruhsatını Orman'a vermesi planlanan toplantıya, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın da katılması...