24 / 04 / 2024

beşiktaşta satılık villa

beşiktaşta satılık villa

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Soltaş Evleri'nde bulunan villayı 1 milyon 860 bin TL 'ye satışa çıkardı. Villa toplam 180 metrekare kullanım alanına sahip.

Beşiktaş'ta 4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 497,61 metrekare yüzölçümüne sahip villa, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Akatlar'da icradan satılık villa: 1 milyon 350 bin liraya!

İstanbul Akatlar'da bulunan kargir villa 11 Mart 2013 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beşiktaş'ta bu yıl 1.140 adet konut satıldı!

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi olan Beşiktaş'ta 2018 yılının ilk 7 ayında toplam 1.140 adet konut satıldı...

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 14 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa ve arsası vasıflı gayrimenkul 14 milyon 10 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 17 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

beşiktaşta satılık villa Haberi

beşiktaşta satılık villa

Beşiktaş'ta bulunan 180 metrekare alana sahip villa İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. Villanın toplam değeri 1 milyon 860 bin TL.


İhalesi, 23 Mart 2015 günü saat 10.30 ile 10.40 arasında İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Mezat Salonu'nda açık artırma usulüyle yapılacak.


İhale ilanı:


T.C. 

İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ 2014/609 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesinde kain tapuda; 1395 ada, 23

parsel sayılı 221 m2 miktarlı Bahçeli Kargir Evin tamamı niteliğindedir. Taşınmaz villa tipinde olup, villaNIN bulunduğu bölgede benzer tipte evler bulunmakta ve Soltaş Evleri olarak anılmaktadır. Ev bahçe içerisindedir, evin ön ve arkasında bahçe alanı yer almaktadır. Villa 3 katlıdır, bodrum katta; 2 oda, 1 banyo, zemin...