28 / 03 / 2024

Beşyıldız Novella son durum

Beşyıldız Novella son durum

Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan Beşyıldız Novella Evleri 109 adet daireden oluşuyor. Proje 8 bin 170 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Beşyıldız Novella güncel fiyat listesi...

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Kayseri Yemliha'ya beş yıldızlı sosyal tesis!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerin yanı sıra mahallelere de beş yıldızlı sosyal tesisler inşa ediyor.

Beşiktaş Yıldız ve Mecidiye Mahallesi parselasyon planı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi ile Mecidiye Mahallesi'ndeki bazı taşınmazları içeren imar uygulaması askıya çıktı..

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Beşiktaş Yıldız Mahallesi'nin imar planı askıda!

İBB, Beşiktaş'ta bulunan Atik Ali Paşa Yalısı Turizm Merkezi sınırları içerisindeki Yıldız Mahallesi'ne ilişkin Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'nı bugün askıya çıkardı. 

Beşyıldız Novella son durum Haberi

Beşyıldız Novella son durum

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Beşyıldız Novella Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçiriliyor.


Peşin veya kredili ödeme seçenekleri sunan Beşyıldız Novella Kurtköy'de konut teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması öngörülüyor. Projede 109 adet daireye yer veriliyor.


Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip olan Novella Kurtköy Rezidans'ta çocuk oyun alanı, güvenlik, otopark, spor alanları, fitness, yüzme havuzu, sauna, buhar odası mevcut. 


Beşyıldız Novella güncel fiyat listesi!

2+1 daire fiyatları 360 bin TL'den,

3+1 daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor.


Novella Beşyıldız Evleri konum olarak İstanbul Park'a 6 kilometre, Pendik Marina'ya 8 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre, Viaport AVM'ye 3,8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Beşyıldız Novella nerede?

Adres: Yenişehir Mah. Bakü Cad. No:14 Kurtköy Pendik...