20 / 04 / 2024

betofiber cephe paneli

betofiber cephe paneli

Betofiber Yapı Elemanları, fiber katkılı beton elemanları, söve, silme ve cephe panelleri üretimi yapan tesisinde çalışmak üzere çeşitli elamanlar arıyor.

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda yapılacak!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin ‘Çağdaş Türk Mimarisi: Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Dış cephe mantolama nasıl yapılır?

Mantolama bir dış cephe yalıtım sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Binaların dış cephelerine uygulanarak ısı yalıtımı sağlıyor. Peki, dış cephe mantolama nasıl yapılır?

Çatı-cephe sektörü Enerji Kimlik Belgesi ile büyüyecek!

Isı Yalıtımı ve Enerji Performansı Yönetmeliği ile 2017 yılına kadar binaların 'Enerji Kimlik Belgesi' alması zorunluluğuyla çatı-cephe sektörünün 2015 yılında yüzde 6 büyümesi öngörülüyor.

TMMOB Şehir Plancıları Odası konut paneli düzenliyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi 21-22 Şubat tarihlerinde TED Üniversitesi Ahmet Ersan Salonu'nda konut paneli düzenliyor. Panel cumartesi 10:30 ile 16:30 arasında, pazar günü ise 10:30 ile 16:00 arasında gerçekleşecek.

Thea IQ Dokunmatik Yönetim Paneli ile dokunmatik yaşam biçimi!

Thea IQ Dokunmatik Yönetim Paneli ile mekanların ışıkları, iklimlendirmesi, perde ve panjurların hareketleri bir merkezden kontrol edilebilirken, isteğe göre senaryolar da oluşturulabiliyor.

Dış Cephe İş İskeleleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonunda Ankara’da “Dış Cephe İş İskeleleri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TSE, TOBB, İNTES, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği katıldı..

Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi ile binalara renk katıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren EKOS Klinker Tuğla, Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi ile binalara renk ve estetik katma iddiasında..

Belediyecilik ve Kentsel Dönüşüm paneli başladı!

Sosyal Demokrat Belediyecilik ve Kentsel Dönüşüm paneli CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla bugün Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor...

Adana'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası. Jeofizik Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası Adana şubelerince 'Kentsel Dönüşüm Paneli' düzenlendi.

İnfomet Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfomet Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhanettin Bozkurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi, Güz Sokak'ta kuruldu.

İklim Değişikliği Paneli düzenlendi!

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlendi. Panelde 1-12 Aralık 2014 tarihleri arasında Peru/Lima’da gerçekleştirilen 20. Taraflar Konferansı’nın sonuçları değerlendirildi.

Ankara'da İklim Değişikliği Paneli düzenlendi!

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlendi. Panelde 1-12 Aralık 2014 tarihleri arasında Peru/Lima’da gerçekleştirilen 20. Taraflar Konferansı’nın sonuçları değerlendirildi..

betofiber cephe paneli Haberi

betofiber cephe paneli

 

Betofiber Yapı Elemanları firması yeni kurulan tesisinde çalışmak üzere, en az 3 yıl deneyimli,  iş programı ve raporlama yapabilen, şantiye montaj sorumluluğunu yürütecek, iyi derecede Auto CAD ve tercihen 3D programları kullanabilen, mimar veya inşaat mühendislerini ‘Proje Sorumluları' arıyor. Tecrübeli ‘İmalat Teknikerleri' ve ‘İmalat Formenleri' de arayan Betofiber Yapı Elemanları firması, polyester kalıp üretimi yapabilecek ‘Polyester Kalıp Ustaları ve Yardımcıları',  ahşap kalıp üretimi yapabilecek ‘Ahşap Kalıp İşleri Ustaları ve Yardımcıları', kalıp karkas üretiminde çalışacak ‘Demir Doğrama Ustaları ve Kaynakçılar' ve ‘Panel Montaj Ustaları ve Yardımcıları' branşlarında da istihdam yapacak.