20 / 04 / 2024

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento ve Adana Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mtl Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mtl Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Numan Yazıcı tarafından kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Aras Grup Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Grup Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Yazıcı ve Seyfi Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Hcm Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Rayka Danışmanlık Ve Mimarlık Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayka Danışmanlık Ve Mimarlık Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 50  bin TL sermaye bedeli  ile Elif Melek Yazıcı Ekşioğlu, Masoumeh Tadbırıbejandı  ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Mmy Desıgn Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmy Desıgn Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztuğ ve Mehmet Murat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Ankist Mimarlık ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankist Mimarlık ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Hazal Yazıcı tarafından kuruldu. 

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016 Haberi

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 2016

Nilüfer Kozikoğlu’nun küratörlüğü, Ferhan Yalçın’ın koordinatörlüğü, Coşkun Çağlar Armağan, Ozan Avcı, Avşar Gürpınar, Ertunç Hünkar ve Ecem Sarıçayır moderatörlüğünü yaptığı 15. BETONART Mimarlık Okulu bu yıl 5-13 Ağustos tarihleri arasında ““nFORM nSCRIPT” temasıyla düzenlendi.


Yaz Okulu süresince katılımcılar bir yanda malzeme ve ona şekil veren aparatları, öte yanda betonu tanımlayan ağır, masif gibi tanımlara meydan okuyan deneyleri tasarladı. 9 gün boyunca farklı karışım, kıvam ve yöntemler denendi, hem sezgisel, kalıpsız ve analog, hem de dijital parametrik modelleme, hareketli kalıp teknikleri ile geniş bir yelpazede üretimler son güne kadar devam etti. Bu süre içerisinde katılımcılar OYAK Beton’dan Deniz Sarıalioğlu’ndan betonun farklı kullanım alanları ile ilgili sunumu, Doka Kalıp Teknik Müdürü Can Ali Güven ve Pazarlama Müdürü Beril Kaya’dan firmalarının tanıtım sunumunu,...