19 / 04 / 2024

Beyaz Sarayın maliyeti

Beyaz Sarayın maliyeti

Beyaz Saray, Amerika Birleşik Devletleri'nin federal başkenti olan Washington'daki çok sayıda resmi binanın en önemlisidir. Bir emlak şirketi merak edip Beyaz Saray'ın değerini hesapladı. İşte o haber...

Beyaz Saray’dan stratejik rezerv açıklaması!

OPEC+ grubunun günlük petrol üretimini kasımdan itibaren 2 milyon varil azaltma kararının ardından, Beyaz Saray’dan açıklama geldi.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da İsmet Santalu ve Ayşe Yeğin ortaklığında kuruldu.

Topkapı Sarayı'nın imar kararı iptal edildi!

İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Topkapı Sarayı'nı 1. derece arkeolojik sit alanından 3. dereceye düşürme kararı almıştı. Bu karar çok konuşulmuştu. 

Konya Sarayönü Şehir Konağı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sarayönü İlçesi’nde iki önemli yatırımı daha hayata geçiriyor.

Konya Sarayönü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ tarafından Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde hayata geçirilen proje kapsamındaki 853 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Konya Sarayönü TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde hayata geçirdiği projenin kura çekilişi dün gerçekleşti.

Konya Sarayönü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü'nden hayata geçireceği 79 adet konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Sarayönü 79 konut ihalesi bugün!

Konya İli Sarayönü İlçesi Kurşunlu Mahallesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

Topkapı Sarayı'nın kaydığına dair iddialar söylentiden ibaret!

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, "Topkapı Sarayı'nın kaydığına dair iddialarla ilgili söylentiden ibarettir. Topkapı Sarayı’nda hiçbir şekilde bir santim dahi kayma yoktur. Bu tamamen spekülasyondur. Gerekli bütün çalışmalar yapılmış, raporlar alınmıştır." dedi.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Trump'ın kızı ile damadının serveti 740 milyon dolar!

Beyaz Saray'ın açıkladığı etik dosyalarındaki bilgilere göre ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka ile damadı Kushner'in geçen yılki gelirlerinin 195 milyon, toplam servetlerinin ise 740 milyon dolar.

Beyaz Sarayın maliyeti Haberi

Beyaz Sarayın maliyeti


ABD tarihinde 42 başkana ev sahipliği yapan ve birçok lideri ağırlayan Beyaz Saray’ın fiyatı hesaplandı. Bir emlak şirketinin araştırmasında, Beyaz Saray'ın değeri 359 milyon dolar (yaldaşık 1 milyar TL) olarak belirlendi.




72 dönümlük arsa üzerine yapılan Beyaz Saray’da 132 oda, 16 misafir odası, 3 mutfak, 35 banyo ve 1 kütüphane bulunuyor. 5 bin 109 metrekare büyüklüğündeki başkanlık yerleşkesi Washington’ın en merkezi noktasında yer...