29 / 03 / 2024

beykoz acarlar cami açıldı mı

beykoz acarlar cami açıldı mı

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kuzey Ormanları Savunması'ndan Beykoz'daki ormanlık alanın imara açılmasına tepki!

Kuzey Ormanları Savunması, Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alan imara açılmasına tepki gösterirken, "Binlerce ağacın kesilip yerine villa, AVM ve cami yapılmasında bir kamu yararı göremiyoruz" açıklamasında bulundu.

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 8.4 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Acarlar Mahallesi'nde yer alan Acarkent Sitesi'ndeki  6+1 vasıflı villa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beykoz'a imar izni çıktı!

Beykoz’da 35 yıldır hukuk savaşına sahne olan Çiğdem, Paşabahçe, Soğuksu, Acarlar ve Çubuklu gecekondu mahallelerinin bir bölümü imara kavuştu.

AcarVadi Evleri’nde villa konforu sizi bekliyor!

İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz, Acarlar Şirketler Topluluğu’nun yeni projesi AcarVadi Evleri’ne ev sahipliği yapıyor. Villa ferahlığında oldukça geniş ve konforlu yaşam alanları sunan sınırlı sayıdaki daireler, şehrin merkezinde ayrıcalıklı hayatın kapılarını açıyor.

İstanbul'da en fazla cami Fatih'te!

İstanbul’un 39 ilçesinde en fazla cami Fatih, en az cami ise Adalaryer alıyor. Fatih’i sırasıyla Üsküdar, Ümraniye, Beykoz ve Pendik izliyor. Şile, 332 ile kişi başına düşen cami sayısında ilk sırada bulunuyor.

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Veli Kadooğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde açıldı.

Niveo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niveo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Marei Mahmoud Saıd tarafından 300 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Beykoz Kiretmitdere Caddesi’ne otoparklı düzenleme!

İBB ve Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla mevcut yolun asfalt bakımı ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Mültezem Camisi bahçesi otopark olarak hem cami cemaatinin hem de ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Beykoz Acarlar'ın ilk camisi açıldı!

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Beykoz Acarlar Camisi ibadete açıldı!

Beykoz'da Camisi olmayan tek mahalle olan 10 bin kişinin yaşadığı Acarlar Mahallesi camisine kavuştu. Hayırsever iş adamı ismet Acar'ın yaptırdığı cami cuma namazı öncesinde dualarla ibadete açıldı.

beykoz acarlar cami açıldı mı Haberi

beykoz acarlar cami açıldı mı

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul Müftü Yardımcısı Mehmet Yaman ve vatandaşlar katıldı. 


Cami, cuma namazının kılınmasıyla hizmete girdi. Yoğun katılım dolayısıyla camide yer bulamayan cemaat, avluda saf tuttu. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, caminin bölge için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.Caminin yapımının yaklaşık 1 yıl sürdüğünü kaydeden Çelikbilek, "Belediye olarak yer tahsisi ve projelendirmesini yaptık. 


Güzel bir hizmet ortaya çıktı. Çok bir mekandır artık. Allah'tan dileğiözel bir cami oldu. Mahallemizin miz ise hayırların artmasıdır" diye böyle bir eksiği vardı, bunu gidermiş konuştu.Açılışın ardından cemaate olduk. Burası bölgenin sigortası gibi Kur'an-ı Kerim...