24 / 04 / 2024

beykoz anadolu hisarı satılık arsa

beykoz anadolu hisarı satılık arsa

İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı Mahallesi Zümrüt Çıkmazı Sokak 'ta yer alan gayrimenkul 21 Ekim 2013 tarihinde saat 15:00 'te gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Kürşad Sürmeli tarafından kuruldu.

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz ilçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel'de yer alan arsaya ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Tabiata göç eden ünlülerin tercihi Beykoz oldu!

Bir zamanlar İstanbul’un en merkezi semtlerinde oturan ünlüler, son dönemlerde tabiata doğru göç ediyor. Birçok sanatçı, geçmişte akıllarına bile getirmedikleri Anadolu yakasının uzak diyarı olarak bilinen Beykoz’da yaşıyor.

Anadolu Kavağı'nda 8.1 milyon TL'ye icradan satılık balık restoranı!

Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Anadolu Kavağı Mahallesi, 399 ada 3-4 parselde yer alan 4 katlı balık restoranını 8 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Beykoz'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 168 ada 6 parsel ve 185 ada 5 parsel ile Anadolu Hisarı Mahallesi, 853 ada 4 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 8 milyon 648 bin 775 TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 Ada 76 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

beykoz anadolu hisarı satılık arsa Haberi

beykoz anadolu hisarı satılık arsa


Beykoz Anadolu Hisarı Zümrüt Çıkmazı Sokak 'ta yer alan 2 bin 118 metrekare alana sahip gayrimenkulün muhammen bedeli 1 milyon 887 bin 232 lira olarak belirlendi. İhale  21 Ekim 2013 tarihinde saat 15: 'te gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için