19 / 04 / 2024

Beykoz arazi Ali Sezer

Beykoz arazi Ali Sezer

Beykoz'da Boğaz'a nazır 400 dönüm alan üzerindeki Soğuksu Mahallesi sakinleri korku içinde... 50 yıl önce araziyi satın aldıkları şahsın mirasçıları mahalleyi bir müteahhite sattı..

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanırken, Beykoz projesi ile ilgili de bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İsmail Can Resne ve Ali Cem Resne ortaklığında kuruldu.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Sınırdaş arazi mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde ''Sınırdaş arazi mağdurları ve şufa davaları'' konulu yazısını kaleme aldı.

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

Batman'da arazi kavgası: 1 ölü!

Batman'ın Suçeken köyünde arazi meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sonucunda 24 yaşındaki Mehmet Ali Girgin yaşamını yitirdi.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

Beykoz arazi Ali Sezer Haberi

Beykoz arazi Ali Sezer

Beykoz'da Boğaz'a nazır Soğuksu Mahallesi'nin üzerinde bulunduğu 400 dönümlük arazide ikinci satış kavgası yaşanıyor. 700 konutun bulunduğu araziyi 50 yıl önce belge karşılığında sahip olan yüzlerce kişi, satın aldıkları Ali Sezer'in mirasçılarının bir inşaat firmasıyla anlaşma yaptığını öğrenince kıyamet koptu. 60 yıl önce Beykoz Soğuksu'da arazi satın alan Ali Sezer, Orman Genel Müdürlüğü ile davalık oldu. Orman Genel Müdürlüğü'nün orman arazisi olduğu gerekçesiyle açtığı dava sonucu Ali Sezer'in tapusuna tedbir konuldu. Ali Sezer de araziyi noter kanalıyla muvafakatname vererek farklı kişilere sattı. 1950'li yıllarda açılan dava hala sonuçlanmadı. 1991 yılında Beykoz Belediyesi'nce paylaştırma yapıldı. Tapu sahibi olarak Ali Sezer yazılan evraklardaki açıklama kısmına satılan kişilerin adları yazıldı. Ancak dava bir türlü tamamlanmadığı için hak sahiplerine devir de yapılamadı. Ali...