26 / 04 / 2024

Beykoz Belediye Meclisi

Beykoz Belediye Meclisi

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Kasım Ayı birinci birleşimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Beykoz Belediye Meclisi’nde Mayıs ayı toplantıları başladı!

Beykoz Belediye Meclisi, Mayıs Ayı’nın birinci birleşimini Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla meclisteki gruplar söz alarak İşçi Bayramı’nı kutladı.

Beykoz Belediye Meclisi’nde Ocak ayı toplantıları sona erdi!

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı’nın üçüncü birleşimini Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda gündemdeki raporlar ve müdürlük teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Kasım Ayı’nın son toplantısı için Meclis 1.Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin’in başkanlığında bir araya geldi. 2014 Yılı Sayıştay Denetim Roporu’nun aktarıldığı toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nin değerlendirildiği toplantıda müdürlük teklifleri görüşülerek ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

Beykoz Belediye Meclisi’nde bütçe görüşmeleri başladı!

Mecliste öncelikli olarak 9 Eylül 2015 ve 11 Eylül 2015 tarihli tutanaklar oylandı. Ardından CHP grubu tarafından verilen önergeler okunarak başkanlık makamına havalesi yapıldı ve gündemde olmayan müdürlük teklifleri gündeme alındı.

Beykoz Belediye Meclisi’nden 2 yeni okul müjdesi!

Beykoz Belediyesi Eylül ayı çalışmalarını tamamladı. Meclis’te imar planlarından kardeş belediyelere kadar birçok konu görüşülürken eğitim-öğretim yılı başlangıcı öncesinde müjde niteliğinde kararlara da imza atıldı.

Beykoz Belediye Meclisi 11 Eylül'de toplanıyor!

Belediye Meclisi 7 Eylül Pazartesi günü yapılan ilk toplantıda Meclis I. Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin’in başkanlığında bir araya geldi, bir sonraki meclis toplantısı ise 11 Eylül 2015 Cuma günü saat 10: 00’da yapılacak

Beykoz Belediyesi, Srebrenica’da bina yaptıracak!

Beykoz Belediye Meclisi, Srebrenica'da hizmet binası yaptırılması ve uyuşturucu madde bağımlısı 20 Beykozlu vatandaşın tedavisinin üstlenilmesini kabul ederken, Riva Beylikmandra mevkii imar planını, İmar Komisyonu'na havale etti.

Beykoz Belediye Meclisi, Ekim ayına bütçe görüşmeleriyle başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Ekim ayı olağan birleşimi, bütçe görüşmeleriyle başladı. 08- 24 Ekim haftası boyunca sürecek toplantılarda 2015 yılı bütçesi ile diğer teklif ve konular görüşülecek.

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi ocak ayının ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi Aralık çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. İşte gündem maddeleri...

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Kasım ayının son toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında toplandı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye hizmetlerini değerlendiren meclis üyelerinin gündeminde bölgedeki imar planı ve KİPTAŞ projesi vardı.

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Meclisi daha güzel bir ilçe için Temmuz ayı çalışmalarına başladı

Beykoz Belediye Meclisi Haberi

Beykoz Belediye Meclisi

Beykoz Belediyesi'nin yeni meclis binası hizmete açıldı. Yeni meclis binasının açılışına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

"Beykoz’a 50 yıllık bir bina yaptık"

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, meclis binasının açılışında konuşma yaptı. Çelikbilek, "Bu bina ilçemizin bugünü ve geleceğini ilgilendiren kararların alındığı önemli bir merciidir. Meclis binamızı ilçenin 50 yıllık geleceğini göz önüne alarak inşa ettik. Bundan önceki meclis binasının açılışını da biz yapmıştık.  Meclisimiz siyasi partilerin koltuk sayısı, sağlamlığı, tasarımı ve ofisleriyle uzun yıllar ilçemize hizmet edecek. Beykoz’un nüfusu artsa bile yeni bir binaya ihtiyaç olmayacak. Meclis binamızın ilçemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kuyu temel sistemiyle sağlam bina  

Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5...