19 / 04 / 2024

beylikdüzü krediye uygun daireler

beylikdüzü krediye uygun daireler

Emlakkulisi.com takipçileri için Beylikdüzü krediye uygun satılık daireleri mercek altına aldık. İşte 123 bin TL’den başlayan fiyatlarla Beylikdüzü krediye uygun satılık daireler 2013….

İmar barışı ile ev krediye uygun olacak mı?

Torba Yasası kapsamında getirilen imar barışı ile iskansız ev krediye uygun olacak mı? İmar barışının ne faydası olacak?

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Beylikdüzü'nün muhafazakar yaşama uygun özel projesi Locca Beykent'te hemen teslim son dairelerin satışları devam ediyor...

Metrohome Suites Beylikdüzü fiyat!

1.600 konut ve 130 ticari birimden meydana gelen Metrohome Suites Beylikdüzü'nde daireler uygun fiyatlarla satılıyor. İşte,Metrohome Suites Beylikdüzü fiyat bilgisi..

West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası!

West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız uygun faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor. West Side İstanbul projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan 2 satışta! 255 bin TL'ye!

Keleşoğlu İnşaat, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan Deniz İstanbul projesinin yeni etabı Mercan 2'yi satışa sundu. Projenin yeni etabında lansmana özel fırsatlar ve uygun ödeme imkanları sunuluyor.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Vatandaşların uygun ve kaliteli ortamlarda bir araya gelerek sosyalleşebilmeleri için mekanlar üreten Beylikdüzü Belediyesi, en son Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’ni hizmete açtı.

Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Bir arsa üzerinde inşa edilecek yapı için daha ortada inşaat yok iken bağımsız bölümlerin kat irtifakları kurulabiliyor. Peki, bu şekildeki bir ev için kredi kullanılır mı? Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Kat irtifakı daire krediye uygun mu?

Kat irtifakı; bir arsa üzerinde ileride kat mülkiyetine konu olmak üzere yapılacak veya yapılmakta olan yapının bağımsız bölümleri için kurulan hakka deniyor. Peki, kat irtifakı daire krediye uygun mu?

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nün örnek dairesi açıldı!

Farklı ihtiyaçlara uygun planlanmış 464 adet daire ve 84 adet mağazanın yer aldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Belediyesi ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor!

Beylikdüzü Belediyesi, kent ağaçlandırması için kolları sıvadı. İlçenin iklim yapısına uygun at kestanesi, akçaağaç ve ıhlamur türleri bölgeye kazandırılıyor.

Papatya Park Residence: Beylikdüzü bölgesinin merkezinde uygun fiyatlarla!

Beylikdüzü bölgesinin en merkezi lokasyonlarından birinde olan Papatya Park Residece projesinde 40 ay faizsiz vadelendirmeler 168 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla daire satışlarına devam ediyor.

Blue Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi! Banka kredisine uygun!

Blue Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi bilgileri haberimizde yer alıyor. Enyap İnşaat imzasını taşıyan 322 konutluk Beylikdüzü Blue Rezidans projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

beylikdüzü krediye uygun daireler Haberi

beylikdüzü krediye uygun daireler

Satın almayı düşündüğünüz evin banka kredisine uygunluğu oldukça önemli. Ödemede sağladığı büyük kolaylığın yanı sıra aldığınız evin kusursuz olduğunun da bir ispatıdır. Çünkü hiçbir banka kusurlu bir projeye kredi vermez. Bu haberimizde Beylükdüzü krediye uygun satılık daireleri mercek altına aldık. Bölgede banka kredisine uygun 17 projede fiyatlar ne kadar, ödeme seçenekleri neler etraflıca inceledik. İşte tüm detayları ile Beylikdüzü krediye uygun satılık daireler 2013…


 


1. Kale Kent’te 123 bin 500 TL

Kale Kent projesi Beylikdüzü’nde Liv Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplam bin 471 daireden oluşan Beylikdüzü Kale Kent projesinde stüdyodan 4+1’de kadar 25 farklı tipte daire seçeneği yer alıyor....