28 / 03 / 2024

beylikdüzü spor city adres

beylikdüzü spor city adres

Ozanlar Yapı Spor City iletişim ve adres bilgileri şöyle: Atatürk Mahallesi 603 Sokak SporCity Şantiyesi BEYLİKDÜZÜ - ESENYURT / İSTANBUL - Satış ofisi telefon numarası: 0212 852 44 44

Ozanlar Yapı Spor City fiyat!

Ozanlar Yapı Spor City fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, proje 10 blok halinde yükseliyor...

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Beylikdüzü'ne yeni spor tesisi!

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi sayesinde yeni bir tesise kavuştu.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü'nde iki yeni okul inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi

1998 yılında Türkiye'nin ilk marinalı sitesi Beylikdüzü'nde inşa edilecek!

1998 yılında Türkiye'nin ilk ve tek marinalı sitesi Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilecekmiş. Marin City ismi verilen proje, eski Angurya Çiftliği arazisinde, Tepe İnşaat ve Akfen ortaklığıyla inşa edilecekmiş.

Beylikdüzü'nde yüzme havuzu açıldı!

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yaz-kış spor okullarının ücretsiz hizmet vereceği açıklandı.

Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eyleme hazırlanıyor!

Ukra City mağdurlarının yaptığı eylem büyük yankı uyandırmıştı. Eylemin yankıları sürerken Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eylem hazırlığına başladı. 7 Mart günü Taksim'de eylem yapacak mağdurlar seslerini duyurmak istiyor....

Beylikdüzü sporun başkenti olacak!

TRT Kent Radyo istanbul'da yayımlanan Spor Kulübü programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eray Ergün'ün sorularını yanıtladı.

Beylikdüzü'nde yeni okul ve spor salonu inşaatları başladı!

Beylikdüzü’nde yeni bir okul daha inşa ediliyor. Bağışçı Sevim Çuhardaroğlu’nun ilçeye kazandırmak için kolları sıvadığı yatırımın çalışmaları, Adnan Kahveci Mahallesi, Çamlık Tepe Caddesi ’nde başladı.

beylikdüzü spor city adres Haberi

beylikdüzü spor city adres

Toplamda 10 bloktan meydana gelen Spor City projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yer alan Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Ozanlar Yapı tarafından inşa edilen Spor City Konutlarında satışlar devam ediyor.


Ozanlar Yapı Spor City iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 577 adet konuttan oluşan Spor City Evlerinde yer alan bloklar zemin+11 katlı tasarlandı.  

Beylikdüzü Spor City fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL'den başlayarak yükseliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde dairelerin yer aldığı Spor City Konutlarında yüzde 50 peşinat veriliyor, kalan bedel Ozanlar Yapı bünyesinde 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 


Beylikdüzü Spor City Konutlarında yer alan daireler 63 metrekare ile 153 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Ozanlar Yapı...