25 / 04 / 2024

Beylikdüzü toplanma alanı

Beylikdüzü toplanma alanı

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

En fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe hangisi?

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız" dedi.

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun toplanma alanı eleştirisine tepkili!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da yaşanan depremin ardından başlayan 'toplanma alanı' tartışmalarını değerlendirdi. Kurum, "Millet Bahçeleri projesi aynı zamanda depremde toplanma alanlarıdır. Stadyumlarımız toplanma alanıdır" diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Beylikdüzü'ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Beylikdüzü Kavaklı sanayi alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi, Sanayi Alanı'nın 18. Madde uygulama sınırının yeniden düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Beylikdüzü Demir Romance! Akıllı alan kazanır!

Beylikdüzü Demir Romance projesi "Akıllı alan kazanır" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede daire büyüklükleri minimum 66 metrekare, maksimum ise 229 metrekare olarak tasarlandı

Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü'nde 30 ay 0 faiz! 475 bin 440 TL 3+1!

Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü yer alan daire seçenekleri için yüzde 40 peşinat sonrasında 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki 3+1'lerin fiyatları 475 bin 440 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Makyol Yaşam arsa alanı!

Makyol İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Beylikdüzü Makyol Yaşam arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlendi. İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje, 465 adet daireden oluşuyor...

Beylikdüzü EÜAŞ alanı imar planı 1 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Beylikdüzü Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Beylikdüzü toplanma alanı Haberi

Beylikdüzü toplanma alanı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları ve İstanbul'u bekleyen deprem tehlikesini anlattı. “Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Çalık, “Bu kentin Büyükşehir Belediyesi'nden 10 sene alacağı var” diye konuştu. Gazete Damga'dan Mehmet Mert'in haberine göre; özellikle deprem toplanma alanları konusunda Beylikdüzü'nün çok şanslı olduğunu belirten çalık, 369 toplanma alanı ile İstanbul'da birinci ilçe olduklarını kaydetti. 

1- Görevi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan devraldınız. Bunun artı ve eksileri neler?
Burada kendisiyle göreve başladım. Beylikdüzü'nde hayatın rengini değiştirdik. Beylikdüzün'deki olağan akış başka yöne döndü. Sayın İmamoğlu'nun önderliğinde burada başardığımız şey aslında buydu. Çok güzel projelere imza attık ve yaptığımız işleri mümkün olduğunca hep özenle yapmaya gayret ettik. Çünkü yerel yönetimin yetkisi, sorumlulukları bellidir. Aslolan...