23 / 04 / 2024

Beylikdüzü trafo merkezi

Beylikdüzü trafo merkezi

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Kavaklı Muhtarlık ve Çözüm Merkezi binasında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı Mahallesi’ne de muhtarlık ve çözüm merkezi kazandırdı

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Akros İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları 2016!

Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’ne çok yakın mesafede konumlandırılan Akros İstanbul projesi Ak Proje imzası taşıyor. İşte Akros İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları 2016...

Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir annenin dünyayı nasıl değiştirdiğine kanıt olan Atatürk’ün annesine ithafen Gürpınar’daki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin 10 Kasım’da açılışını yapacaklarını duyurdu.

Beylikdüzü Belediyesi'nden doğaya uyumlu muhtarlık binası!

Ulaşılabilirliği ve şeffaflığı vizyon edinen Beylikdüzü Belediyesi, yeni muhtarlık binası ve çözüm merkezi için hazırlıklara başladı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi yıl sonunda hizmete hazır!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, tüm nitelikleri daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor. İçerisinde birçok belediye biriminin bulunduğu merkezdeki ofisler, farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye devam ediyor.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için tadilat çalışması başlattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği bilgiye göre modern bir hale bürünecek olan merkezin büyük bir bölümünün tadilatının 2016 yılı sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

Beylikdüzü trafo merkezi Haberi

Beylikdüzü trafo merkezi


Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü’nün elektrik dağıtımını yapan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile çözüm ortağı olarak çalışmaya devam ediyor. Bu nedenle sürekli gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün yetersiz kalan trafolarından kaynaklı yaşanan elektrik kesintilerine çözüm olacak trafo merkezi için de ilk adım atıldı. 2 ay içerisinde başlayarak, 18 ay sonra bitmesi planlanan trafo merkezi için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ)’yi vekalet eden İhsan Genç’in imzasıyla BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

BEDAŞ emeklisi ve Beylikdüzü Belediyesi CHP Meclis Grup Sözcüsü Mülayim Demirtaş, yaklaşık 35 milyon Euro yatırımla yapılacak olan ve ilçeye 154/36 kwh’lik elektirik kaynağı olacak olan indirici trafo merkezi ile mevcudun dışında kısa vadede 50 bin, uzun vadede 100 bin konutun elektrik ihtiyacının karşılanacağını...