19 / 04 / 2024

Beylikdüzünde yeni açılan yollar

Beylikdüzünde yeni açılan yollar

Beylikdüzü Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına da hız verdi. Sorunsuz sokaklar, sıkıntısız mahalleler anlayışı ile çalışan ekipler, rotayı Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesi’ne çevirdi.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Altunhan Suite Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 599 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiyor.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Beylikdüzü'nde 'bomba atılan mekana alkol ruhsatı verildi' iddiası!

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Kiler GYO'dan Beylikdüzü ve Kartal'a yeni proje!

2,7 milyar liralık beş projesi devam eden Kiler GYO, bu yıl Kartal ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje geliştirmeyi planlıyor. 

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Beylikdüzü Arapların ilgi odağı oldu!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesi Arapların yeni gözdesi haline geldi. Projede daire fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Emlak vergisinde en büyük artış Beşiktaş ve Beylikdüzü’nde!

Emlak vergisinde yapılan zamlar bazı bölgelerde yüzde 600'ü bile aştı. En fahiş zamlar ise beşiktaş ve Beylikdüzü’nde yapıldı. Emlak vergisindeki aşırı artışlara itiraz edilebilecek.

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Beylikdüzünde yeni açılan yollar Haberi

Beylikdüzünde yeni açılan yollar


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesi’nde yeni yol açma, yol genişletme ve malzeme serme çalışmalarına başladı.


Alt ve üst yapı çalışmalarına yoğun olarak devam eden Beylikdüzü Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Sorunsuz sokaklar, sıkıntısız mahalleler anlayışı ile çalışan ekipler, rotayı Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesi’ne çevirdi. 


Vatandaşların ulaşımlarının rahatlaması, olası trafik problemlerinin karşısına geçmek amacıyla Kışla Caddesi’nde yeni yol açma ve yol genişletme uygulamaları yapan müdürlük, 3 bin 600 ton malzeme serimi gerçekleştirirken 300 ton da hafriyat aldı.



Beylikdüzü...