16 / 04 / 2024

beylikdüzünün tapu sorunu çözüldü mü

beylikdüzünün tapu sorunu çözüldü mü

Beylikdüzü Belediyesi, konut tapusunu yıllardır alamayan ilçe sakinlerini tapularına kavuşturmaya devam ediyor. Bürokratik engelleri hızlıca aşarak ilçedeki tapu problemini çözen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi Evrencik Sitesi’ndeki vatandaşları sevindirdi.

Referans Beylikdüzü'nün değeri 1 yılda 922.4 milyon TL arttı!

Kiler GYO, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinin 2023 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Beylikdüzü projesinin 2023 değerine kadar oldu?

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nde büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerinin sinyalini verdi. 

Referans Beylikdüzü'nün değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Beylikdüzü Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Beylikdüzü Projesi'nin değeri ne kadar?

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

Tor Beylikdüzü satılık!

'Beylikdüzü'nün yepyeni projesi' sloganıyla inşa edilen Tor Beylikdüzü projesi satışa çıktı. İşte Tor Beylikdüzü satılık daire fiyatları...

Tor Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Beylikdüzü'nün yepyeni projesi Tor Beylikdüzü satışa çıktı. Yüksek yaşam standartlarına sahip projede fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor....

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Yakuplu'nun tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde çeyrek asırdır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuşturuldu. 

beylikdüzünün tapu sorunu çözüldü mü Haberi

beylikdüzünün tapu sorunu çözüldü mü

Göreve geldiği ilk günden beri tapularını almakta sıkıntı yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmeye devam eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir sitede daha kanayan yaraya parmak bastı. Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki Evrencik Sitesi sakinlerinin tapularına kavuşmasına vesile olan İmamoğlu, “Vatandaş, belediye iş birliğiyle yıllardır çözülemeyen bir sorunu daha çözerek Adnan Kahveci Mahallesi Evrencik Sitesi komşularımızın tapularını kavuşmalarına yardımcı olduk. Mülkiyet hakkı en kutsal haklardandır.” diye konuştu.

70 Hane Tapusuna Kavuştu

Yıllarca büyük emeklerle sahip oldukları konutlarının tapularını alırken sevinçlerini dile getiren site sakinleri İmamoğlu’na da teşekkürlerini sundu. Toplamda 70 hane tapularını teslim aldı. Birçok kişiyi uzlaştırarak farklı mahallelerde de yüzlerce tapu teslimi gerçekleştirdiklerini söyleyen İmamoğlu, “Karşılıklı fedakarlıklarla çok güzel bir yol kat ettik. Dilerim ki Beylikdüzü’nde tapu...