28 / 03 / 2024

beylikfüzü ev fiyatları

beylikfüzü ev fiyatları

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...    

Dikkatleri üzerine çeken prefabrik konutlar, ekonomik maliyetleri, hızlı kurulum imkanları ve çevre dostu özellikleri ile göz önünde bulunduruluyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Konteyner ev fiyatlarında son dakika! 21, 42, 60 metrekare konteyner evler ne kadar? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 yılında konteyner ev fiyatları ne kadar oldu sorusu merakla araştırılıyor. Konteyner evin fiyatı nedir? 10 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

Ev fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! Fiyatlarda düşme oldu hemen bakın acil bakın

Herkesin gözü kulağı ev fiyatlarından gelecek haberlerde. İngiltere'de ev fiyatlarıyla ilgili ise bomba bir gelişme yaşandı. Olayın detayları haberimizde...

Sizin için en uygun prefabrik ev fiyatlarını topladık! Tek Katlı Prefabrik Evler 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler, uygun fiyatlı alternatifler arıyor! Kısıtlı, düşük bütçe ile nasıl ev sahibi olabileceğinizi araştırıyorsanız acilen haberimize bakın! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

126 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merakla araştırıyor. Prefabrik evler, betonarme evler göz önünde bulundurulduğunda oldukça bütçe dostu. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…

118 bin TL’ye ev sahibi olmak imkansız değil! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev fiyatlarına yeni zam sinyali!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), 2022'de en önemli sorunun ev fiyatları olacağının altını çizerek, sorunun çözümü için ‘ticari çıkardan arındırılmış kentsel dönüşüm’e işaret etti.

Ev fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek!

Kocaeli Müteahhitler Başkanı Oğuzhan Keleş, ev fiyatlarının artmaya devam edeceğine dikkat çekti. Keleş, "Biriken konut stoku, devam eden projeler var ama dediğim gibi faiz oranının psikolojik eşik 1’in altına gelmesi sektöre hareketlilik kazandıracak kanaatindeyiz" dedi.

Almanya’da ev fiyatlarının düşmesi için yeni konut inşaatı önerisi!

Almanya’da yükselen ev fiyatlarına ve kira problemine karşı Yeşiller Partisi’nden somut çözüm önerisinde bulunuldu.

İstanbul'da artan ev fiyatları için neler yapılabilir?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da artan ev fiyatlarıyla değerlendirmelerde bulundu. Ali Kurt, konut sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de sıraladı.

beylikfüzü ev fiyatları Haberi

beylikfüzü ev fiyatları

Son birkaç yıldır markalı konut projelerinin artış gösterdiği bölgede 2015'in son yarısı itibariyle binlerce konut sahiplerine teslim edilecek. 


-Güvenilir ve marka değeri olan firmaların farklı konseptte ürettikleri projelerin öne çıktığı Beylikdüzü’nde ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 tipi daireler rağbet görüyor. 


-Genel olarak bakıldığında Edirne istikametine göre sağ tarafın büyük bir kısmı Esenyurt , sol taraf ise Beylikdüzü ilçesi sınırları içinde yer alıyor. 


-Çoğu kez 1+1 tipi daireler yatırım amaçlı, 2+1 tipi daireler ise oturum amaçlı tercih ediliyor. 


-İlçede lüks villa projelerinden metrobüs hattından dışarıya gidildikçe düşük fiyatlı konutlara kadar farklı gelir gruplarına hitap eden farklı tipte projeler yer alıyor.


Altyapı ve ulaşım alanlarındaki yatırımların hızla tamamlandığı Beylikdüzü'nde öne çıkan 10 konut projesi ve tahmin edilen prim değerleri ise şöyle: 


İnanlar İnşaat -Terrace Miks: Esenyurt’a bağlı...