20 / 04 / 2024

beyoğlu Tophane Parkı

beyoğlu Tophane Parkı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Tophane Parkı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Beyoğlu 2020-2024 Stratejik Planı ve 2020 bütçesi meclise sunuldu!

2020-2024 Beyoğlu Belediyesi Stratejik Planı meclise sunuldu. Çalışmada depreme hazırlık süreci ile ilgili, "Yurttaşların sürekli eğitim alabilecekleri ve tatbikat yapabilecekleri, yeterli alana sahip bir afet bilinçlendirme ve eğitim parkı yapmak." maddeleri yer aldı...

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Beyoğlu imar planı iptal edildi!

Beyoğlu dernekleri tarafından açılan imar davasında, Beyoğlu Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planları’nın iptaline karar verildi. Karar, Gezi Parkı ve Roma Bostanı gibi önemli alanları da kapsıyor.

Beyoğlu'nda üç katlı metruk binanın duvarı çöktü!

İstanbul Beyoğlu'nda üç katlı metruk bir binanın çöken duvarının altında kalan park halindeki iki otomobilde hasar oluştu.

Beyoğlu Roma Parkı için resmi açıklama!

Beyoğlu Belediyesi, eski Roma Bahçesi ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yapılacak olan sosyal tesisin Roma bahçesinin üst kısmında yer alan arkeolojik alandan bağımsız 1150 metrekarelik başka bir arsada inşa edileceğini açıkladı.

Beyoğlu Tophane Parkı yenileniyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Tophane Parkı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Tophane Parkı yenileniyor!

Beyoğlu’nun gözde dinlenme mekânlarından birisi olan Tophane Parkı yenileniyor. Bölgenin tarihi dokusu göz önüne alınarak başlatılan yenileme çalışmalarının 2016’nın Şubat ayında tamamlanması planlanıyor

Beyoğlu Fındıklı Parkı'nda metro inşaatı için şantiye kuruldu!

Beyoğlu’na bağlı bulunan Fındıklı Parkı başta olmak üzere Kabataş sahilindeki tüm yeşil alanlar ve parklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından “metro” inşaat şantiyesi haline getirilmek isteniyor.

Beyoğlu'ndaki riskli yapılar nasıl belirleniyor!

Gezi Parkı eylemlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Esnafım mağdur oluyor" dediği Beyoğlu'ndaki yapılar tek tek, "Depreme dayanıksız" raporlarıyla sessiz bir dönüşüme sokulduğu ortaya çıktı.

İdris Güllüce bugün Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Protokol İmza törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Protokol İmza Törenine katılacak. Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Protokol İmza Töreni Gümüşsuyu CVK Park Hotel'de saat 09:45'te gerçekleşecek...

Beyoğlu'nun değeri İstanbul'un ekonomisine de yansıyor!

Yıllara meydan okuyan Beyoğlu iki bölümden oluşuyor, İstiklâl Caddesi merkezli sit alanı Tarlabaşı, Tophane ve Cihangir 'i kapsıyor. Bu alandaki yapı stokunun rehabilitasyonu süreci hızla ilerliyor.

Yapı Kredi Kültür Sanat'ın Beyoğlu binası yenilenme sürecine giriyor!

1964'ten bu yana hiç aralıksız kültür sanata hizmet veren Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık'ın Beyoğlu'ndaki binası yenilenme sürecine giriyor. Birçok sergi ve etkinliği ev sahipliği yapan bina 19 Ağustos'ta boşaltılacak...

İBB'den Beyoğlu'nda satılık arsa: 270 bin 810 liraya!

Beyoğlu, Hacıahmet Mah. Kurtoğlu Caddesi 'nde bulunan arsa 24 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. İhale İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek...

beyoğlu Tophane Parkı Haberi

beyoğlu Tophane Parkı


Beyoğlu’nun gözde dinlenme mekânlarından birisi olan Tophane Parkı’ndaki yenileme çalışmaları devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölge halkının kendisine ilettiği talepler doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Tophane Parkı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Parktaki yenileme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, Tophane Parkı’nın çalışmalar tamamlandığında bölgenin gözde mekânlarından birisi olacağını söyledi.

KEYFİNİ HEP BERABER SÜRECEĞİZ

Başkan Demircan, Tophane Parkı’nın Tophane semti için çok kıymetli olduğunu belirterek, “Tophane de yoğun yapılaşma ve dar sokaklar bulunduğu için park yapma konusunda sıkıntı çektiğimiz bir yer. Dolayısıyla bölgedeki tek parkımızdır.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın direktifleriyle ve ciddi bir harcama yapılarak tepeden tırnağa yenileniyor. Çalışmalar tamamlandığında spor alanları, oturma grupları, oyun grupları ve yeşil...