25 / 04 / 2024

Beyoğlunda binanın kolonu mu çöktü

Beyoğlunda binanın kolonu mu çöktü

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yapılan inşaat sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle, bitişikteki binada çatlaklar meydana geldi. Kayma nedeniyle bazı dairelerin kolonlarında da çatlaklar oluştu.

Beyoğlu’nda pazar sabahı depremi! Beyoğlu'nda dört katlı metruk binanın duvarı çöktü

Beyoğlu’nda dört katlı metruk binanın duvarında çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte detaylar…

Beyoğlu'nda bir binanın çatı katı çöktü!

Beyoğlu'nda bulunan bir binanın çatı katında çökme yaşandı. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken,sokakta bulunan otomobilde hasar meydana geldi.

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Ayasofya'da temel ilke binanın tarihi dokusuna ve mimarisine zarar verilmemesi!

24 Temmuz'da ibadete açılacak Ayasofya Camisi'yle ilgili konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Ayasofya'da temel ilke binanın tarihi dokusuna ve mimarisine zarar verilmemesi" dedi.

Silivri’deki 170 ruhsatsız binanın 71’i yıkıldı!

Silivri’ye Hizmette 1.Yıl Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ''Belediyemiz tarafından kaçak veya ruhsatsız olduğu tespit edilen 170 binadan 71’ini yıktık. 99 binanın ise yasal işlemleri devam etmektedir'' dedi.

Beyoğlu'nda tarihi binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Beyoğlu'nda tehlikeli olduğu iddia edilen en üst katının yıkımı yapılan tarihi binanın duvarı işçilerin üstüne çöktü. Olay sonucunda yaralanan 3 kişi hastaneye götürüldü.

Güngören'de 5 katlı binanın terası çöktü!

Güngören'de bir binanın terasının uç kısmında çökme meydana geldi. Caddeye düşen beton parçaları park halindeki araca zarar verdi.

Güngören'de beş katlı binanın terasının bir kısmı çöktü!

Güngören'e bir binanın terasının uç kısmı çökerken, caddeye düşen beton parçaları park halindeki bir aracı da kullanamaz duruma getirdi.

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Binanın yasa dışı eklentisi için ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, ' Oturduğum çatı dubleksi. Karşımdaki binanın üst katına bir aile geldi, terasına kapalı bir alan yaptı, önüm kapandı. Şimdiden gürültülerini çekiyorum. Onlarsa binadan kimsenin şikayeti olmadığını söylüyorlar. Bunlara karşı müdahale imkanım olur mu?' sorusunu yanıtladı.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Fatih'te metruk binanın kat zemini çöktü!

Fatih'te metruk binanın kat zemini çöktü. Olay sonucunda dışarı çıkamayan temizlik görevlisini itfaiye ekipleri kurtardı.

Beyoğlunda binanın kolonu mu çöktü Haberi

Beyoğlunda binanın kolonu mu çöktü

Beyoğlu'nda, bir inşaat alanında yapılan temel kazma çalışması sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle, bitişikteki binada çatlaklar meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri, tedbir amacıyla bina sakinlerini tahliye etti.


Sütlüce Mahallesi, Salaş Sokak üzerindeki inşaat alanında, gündüz saatlerinde dozerle yapılan temel kazma çalışması sırasında küçük çaplı toprak kayması meydana geldi. Sokak sakinlerinin iddiasına göre, dozer operatörünü uyarmalarına rağmen, çalışmalar gün boyunca devam etti.


GECE YİNE TOPRAK KAYMASI…

Temel kazma çalışmalarının sona ermesinden birkaç saat sonra, saat 21.30 sıralarında daha büyük bir toprak kayması yaşandı. Kayma nedeniyle, inşaat alanının bitişiğindeki 5 katlı binanın ikinci katındaki dairenin balkonu kısmen çökerken, bazı dairelerin kolonlarında da çatlama meydana geldi. Apartmanın çökmesinden korkan bazı vatandaşlar can havliyle kendilerini dışarı attı.


Bina sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis...