26 / 04 / 2024

Beyoğlunda tedbirsiz inşaat mı yapılıyor

Beyoğlunda tedbirsiz inşaat mı yapılıyor

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yapılan inşaat sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle, bitişikteki binada çatlaklar meydana geldi. Kayma nedeniyle bazı dairelerin kolonlarında da çatlaklar oluştu.

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda bir inşaat işçisi 20 metre yüksekten temele düştü!

İstanbul Beyoğlu'nda  bir inşaatın temel alanında çalışma yapan işçi 20 metre yüksekten yere düştü. Yaralanan işçi, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

İstanbul Beyoğlu'nda daha önce kavgalı oldukları öğrenilen nalbur dükkanın sahibi ile inşaat işçileri arasında çıkan silahlı kavgada bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Beyoğlu'nda Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Beyoğlu'nda inşaat halindeki bina çöktü!

Beyoğlu Asmalımescid'te inşaat halindeki bina çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Yeni AKM'nin kaba inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, "Yeni AKM'nin genel inşaatının yüzde 20'si, kaba inşaatının ise yüzde 60'ı tamamlandı. İnşaat alanında opera salonunun sahnesi ortaya çıkmaya başladı" diye konuştu...

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

Beyoğlu 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Sami Özgüneş tarafından kuruldu. 

Beyoğlu'nda inşaat işçileri vince çıkarak eylem yaptı!

Beyoğlu'nda, çalıştıkları inşaat firmasından maaşlarını alamadıklarını iddia eden 5 işçi vince çıkarak eylem yaptı. Olay yerine çok sayıda polis geldi... 

Taksim Camii inşaatında çalışmalar tam gaz sürüyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Camii inşaatında çalışmalar devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan cami inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Beyoğlunda tedbirsiz inşaat mı yapılıyor Haberi

Beyoğlunda tedbirsiz inşaat mı yapılıyor

Beyoğlu'nda, bir inşaat alanında yapılan temel kazma çalışması sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle, bitişikteki binada çatlaklar meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri, tedbir amacıyla bina sakinlerini tahliye etti.


Sütlüce Mahallesi, Salaş Sokak üzerindeki inşaat alanında, gündüz saatlerinde dozerle yapılan temel kazma çalışması sırasında küçük çaplı toprak kayması meydana geldi. Sokak sakinlerinin iddiasına göre, dozer operatörünü uyarmalarına rağmen, çalışmalar gün boyunca devam etti.


GECE YİNE TOPRAK KAYMASI…

Temel kazma çalışmalarının sona ermesinden birkaç saat sonra, saat 21.30 sıralarında daha büyük bir toprak kayması yaşandı. Kayma nedeniyle, inşaat alanının bitişiğindeki 5 katlı binanın ikinci katındaki dairenin balkonu kısmen çökerken, bazı dairelerin kolonlarında da çatlama meydana geldi. Apartmanın çökmesinden korkan bazı vatandaşlar can havliyle kendilerini dışarı attı.


Bina sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis...