25 / 04 / 2024

Bilge Emir İnşaat adres

Bilge Emir İnşaat adres

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'na taşındı. 

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Günal ve Mustafa Günal ortaklığında kuruldu.

Ae Emir Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Emir Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Yılmaz tarafından kuruldu.

Bilge Emir İnşaat adres Haberi

Bilge Emir İnşaat adres

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...